Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 621-640 z 764.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Raz dwa trzy stejka robię ja Poetą nie zostanę no ale cóż do rzeczy Odświeżał chyba 3 tygodnie i stawiał flotę no ale dziś się wstrzeliłem Pozdrowionka dla BS, ZBOKÓW @GHOST @Spawciu251 KUPIE DEU ZA MET 2,5:1 PW Dnia 13-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Pancernik 31.361 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca Lowca 76 ________________________________________________ Mały trans…
-
Te Ravenik coś się tak przywiązałeś ostatnio do B-S. Jak Ci nas tak brakuje to podanie składaj a nie się wpraszasz Graty zgrabienia Sorra. Sorro lamo budzik pancerny !!!!!!!! Ps: (Robimy zbiórkę na budzik pancerny dla Sorra )
-
Cytat od ..Raven..: „(Ukryta treść)nawet nie ma pozdrowien dla pomyslodawcy hehe a mi pisales ze zysk mierny wyszedl a jednak nie ma tragedii bedziesz mial na WR graty ustrzelenia i fajnie ze ktos jeszcze ma checi w ten sposob sie bawic z doswiadczenia wiem ze ten sposob nie zawsze wychodzi ” Nie ma pozdrowień bo pomysłodawca ostatnio agresywny i zamieszanie robi z rana w sobotę Cytat od pvo: „raven nie dawaj mu takich pomyslow i tak ma juz bunkry na moonach ze sie musze rozbijac zeby mu deuter …
-
Siema chwilę mnie tu nie było ale spokojnie juz się wybudziłem ze snu zimowego. Kolon w US krk na kolonka ruszyłem po odświeżeniu i siedzi recki wysłane 10min przed atakiem szkoda że nie wcześniej ale cóż bałem się, że ucieknie % jest zysk jest kolejny na ścianie same ++ Pozdro B-S, ZBOCZKI @GHOST @Spawciu251 Graviemu Szo No to zaczynajmy: Dnia 30-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Krążownik 51.477 ________…
-
Gratki kolejnych stejków. Poszedłeś i w ilość i jakość Miłego przetopu a obrońcom Szo!