Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 601-620 z 764.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratki Kobra ładnie lecisz cel za celem Miłego przetopu
-
Witam w moim 30 St. Stejk trochę jubileuszowy bo to w sumie 30 ST to już coś no to i musi być jakiś konkretny Mateusz napisał do nas o Ravenie i Nikckim, którzy to poświęcają mu dużo uwagi. Więc postanowiliśmy to wykorzystać. Obi skoczył na drzemkę i jak wrócił to już wszystko wyśnił Cały plan i wgl. Raven posłał 3 fale dwie pierwsze pancami a trzecia najbardziej zagrożona 20k ow 10k pc dobre i to Zamontowaliśmy ostatnio kamery u Ravena przed kompem i takie oto widoki ukazały youtube.com/watch?v…
-
u lala Lordzik podzieliłbyś się a nie wszystko sam zgarniasz Gratki miłego przetopu
-
U lala ale się rozgościłeś Gratki przetapiaj i rośnij większy i większy ale nie pęknij jak smok
-
Gratki Glad trzeba pozamiatać ten syf co tu się narobił Szczota w dłoń i sprzątamy. Nie wiem jakim dnem, namiastką człowieka trzeba być żeby się tak zachowywać jak lop. Raven zobaczymy jak za miesiąc to Ty wylecisz z buddy lopa i z atakiem na flote Przetopu, Asterixowi szo chociaż dużo to tam nie stracił
-
joł oranie bunkra Pozdro dla zje%%w z opozycji Lop pokazał jakim jest zerem umysłowym i nie tylko. 5 lat znajomości z Kobrą, a jednak kiedy padł mu moon to poleciał na niego, a z budy wyrzucił dopiero jak zalogował. Wyskoki macie poziom tam w opozycji elo ..... Gratki przyfarmienia mnie urlop mi nie służy (Ukryta treść) Pozdro BS Dnia 20-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor AdamKupDeuZaMet [B-S] ________________________________________________ Krążownik 1.111 Okręt wo…
-
Dzięki za pozdrowienia, gratki i do naSTępnego
-
Cytat od pvo: „brawo szymon lataj po nim jak tylko stoi ;D o widze pusher ramadek na urlop przymusowy poszedl a taki był swiety ” Ty garbaty pająku jak nie wiesz za co to się nie wypowiadaj. Graty Szymonie ubicia El Edit. A pamiętasz kto tydzień temu swoje multikinta odświeżał żeby ich nie usunęło?.... Edit.2 Szywro Edit nr1 jest do lopa
-
Gratki Obi ładnie wyłapane top i rób przewagę Pokonanym Szo
-
No cóż co mogę powiedzieć masakra Niby uni puste a tu ST za ST Maleficent zamuliła wczoraj dziś przypilnowałem i siadło Co do Micady to skan w środku nocy a tu pełno sury. Szo dla zezłomowanych Pozdrowienia dla BS, Zboczków i wszystkich znajomków. Dnia 14-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Krążownik 7.777 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Maleficent ______________________…
-
#29 Kobra [B-S] vs. Ryba I Tram ~ 1075.1% oraz #30 Kobra [B-S] vs. bobo2295 [Pioruny] ~ 3188.72%
PostGratki Kobra ładnie orasz Miłego przetopu i do przodu.