Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 581-600 z 764.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Siema trochę mnie tu nie było... Rozleniwiłem się ale po tym co się rano wydarzyło (Sity wpadły rano na moje 2 kolonie). Postanowiłem się odbić miało być trochę na kim innym i inaczej no ale cóż. Więc tak o 14 znalazłem trochę czasu i się rozejrzałem po okolicy . Niestety wszyscy się palili więc zrobiłem sobie obiad zjadłem wracam do kompa klika skanów i Barry stoi. No to klika godzin obserwacji i wyszło na to że Bary po każdym skanie idealnie odwieczerza po chwili? Przypadek może i tak nie mi t…
-
@'Raven' co ty na to 10 prób i 10 razy masz po 2 sekundy tylko tym razem to nagrasz
-
Cytat od ..Raven..: „ale jak napisalem nie daloby rady telepnac flotki jesli byloby po czasie!!! ” Nie dałoby rady ubić floty jeśli byłbo po czasie Zasiadanie zgłasza się 24h przed wiec czy będzie ban czy nie to GO rozwiąże tak samo czy flota powinna paść czy nie.
-
NiN odbyło się zysku mamy 9,5kkk ale obrońca nadal ma flote, poprostu sie zduplikowała .
-
No nieźle się dziś działo dzięki za lot i końcówkę pełną zdziwienia. Nasz utalentowany Szymek z duplikował floty Także my topimy GO analizuje i bawmy się dalej. Szymkowi szo nie ma co życzyć bo flotę ma bawmy się
-
Gratulacje Kobra ciśnij dalej do góry Miłego przetopu
-
Asia to Ty żyjesz Myślałem, że to sen zimowy albo śmierć tyle Cię tu nie było. Dobrze, że jesteś spowrotem przetapiaj i do przodu Graty Lamko
-
Siema kolejne dwa ST wbite między odświeżaniem. Co do dziadzi i reków to bym zebrał wszystko ale o jedno zero się pomyliłem i poszło 1k a nie 10k Dziadzia po zalogowaniu prze klikał solidnie 7k+ reca i się wyzbierał niech ma na odbudowę 42ef5e00f5b82df8123028627c3aec06.pnggyazo.com/42ef5e00f5b82df8123028627c3aec06 Pozdro dla B-S, znajomków i dostawców deu! a4e4977b6c165d5f7c6309c1c927853f #31 Dnia 01-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor AdamKupDeuZaMet [B-S] _________…