Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 561-580 z 764.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Taki o bunkier Pozdro B-S Dnia 05-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 981.058 Krążownik 79.687 Okręt wojenny 12.759 Pancernik 64.850 _________________________________________ Obrońca piter18 [B M] ________________________________________________ Mały transporter 1.076 Duży transporter 1.215 Lekki myśliwiec 47 Ciężki myśliwiec 22 Recykler 45 Sonda szpiegowska 209 Satelita słoneczny 300 Wyrzutn…
-
No gratki Raven szkoda że się nie pochwaliłeś ST z ToNieOn. No chyba to nie push co? Bo dużo czasu minęło a nadal na forum nie ma. Nawet doszły mnie słuchy, że się przyznał do bycia twoją moonówką i czegoś jeszcze ale może to tylko słuchy. Miłego przetopu.
-
Dzięki za zaproszenie do lotu przynajmniej wieczór nie był nudny Przetapiajmy
-
Internet naprawiony także już nie tylko z doskoku więc wpadam dziś z czyściochem na ekowcu Ponad 1kkk zysku miło aż się zrobiło, że dał się ubić jak już nazbierał sury a nie kiedy trampki miał puste Pozdrowienia dla B-S, Zboczków @Zla Kobieta @GHOST dla @Baton straszyłeś, że mi sury na deu zabraknie także wiesz co masz szykować Dnia 19-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Krążownik 22.222 ____________________…
-
No teraz i Ty masz kawałek Szymona Gratulowałem na PW to i tu też pogratuluje miłego przetopu .