Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 541-560 z 764.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wiedźmiński
Post@Toadie Dobrze zadajesz nawet nie wiedziałem, że na tym dziale też funkcjonuje cenzura
-
No cóż kilka razy się leciało no ale wreszcie doleciałem Obrońca odmówił mi deu To sam sobie pożyczyłem Pozdro Sojusz, dostawcy deu, buddy no i dla opozycji Obróńcy SZO!!! Bo na badanie zbierał mam nadzieje, że znowu zacznie. W tak zwanym miedzy czasie już dwa razy go spakowałem ale brakowało paru % do ST bo DT podzielił Zapraszam na seans Dnia 29-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Krążownik 13.333 ________…
-
Siema siema tym razem już z domu 0006EX1VXNHH0KVM-O0.gif Kamikadze znaleziony już po południu ale w tedy było zaledwie 1500 recków i akta na matuli. Znowu udało mi się wbić miedzy fresha także Szo mimo, że to resztki. Pozdrowienia dla B-S, Znajomków i gg Dnia 24-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Krążownik 11.111 _________________________________________ Obrońca KaMiKaZe [EMERYCI] __________________________…
-
Siema witam w moim TOP 2 solo Na początku chciałbym pozdrowić i podziękować @Zla Kobieta @Arkadius @Ramadek @Totte @GHOST @sorro03 CALE B-S I OPOZYCJE Baremu Szo Lordzik oddawaj moje 100k reca Akcja na QmPl przerodziła sie na akcje na Barego. Miał paść moon i takie tam nudy. Chłopaki obserwowali mi go codziennie kiedy ja bawiłem sie na nartach . Dziś w drodze do domu odpalilem łapka i zdjalem urlop. Rozeslalem deuter trochę za mało ... Ale wypatrzylem luki w odświeżaniu barego . No i coz mogę po…
-
Wiedźmiński
PostCo oznaczały wyryte runy na broni Zoltana? Edit. Pytanie z książki.
-
Wiedźmiński
PostPrzypadkiem nie był to Dijkstra, który pod tym nazwiskiem uciekł.
-
Nie znam uni ani was tak tylko obserwuje jako osoba trzecia. Nie rozumiem waszego zachowania, czym jest ono wywołane. Chłop prosi o recki, a już wcześniej szykujecie się na niego . Pożyczając mu recki wypadałoby oddać złom no chyba że macie inne realia i jak ktoś pożycza recki to mu się złomu nie oddaje. Nawet jeśli pisał o recki to trzeba było odmówić lub napisać że na wylocie ... Pożyczając recki dajesz mu taką gwarancję, że zawieracie taki jakby sojusz (koalicję) . Więc był pewny że nic nie s…