Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 521-540 z 764.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam wszystkich w akcji poprowadzonej wyjątkowo przeze mnie od początku do końca. Oczywiście pod nadzorem chłopaków W ostatni piątek odezwała się do mnie Zola, że Bachusowi padł moon. Od tamtego czasu ogarniałem z nimi akcje Zola pracowicie puszczała GS a B-S puszczać zaczęły od soboty Obstawialiśmy, że będzie coś się działo dlatego ja i Obi mieliśmy wolne zabawki, które czekały gdyby nam coś nie pasowało. Lord bardzo roztropnie puścił gs do Bachusia na niszczenie po raz kolejny moona ale zrezy…
-
Co by tu napisać w takim stejku... Człowiek wstaje rano ogląda film puszcza jednego skana i znajduje taką pokaźną flotę. Szymon grał jak robot pilnował się tak, że chyba lepiej się nie dało. Niestety/ dla nas stety, dziś nie dopilnował swoich zabawek. Po moim skanie poszły telefony po chłopakach i szybki start. Podczas lotu moon nie zgasł jednak postanowiliśmy lecieć dalej. Moonik zgasł 6-7 minut przed wlotem i do końca była cisza. Szymka ganialiśmy bardzo długo aż w końcu się udało. Oludek stan…
-
Pozdrowionka dla znajomków,sojka i opozycji. Pawłowi kolorowych snów po raz enty Dnia 15-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Krążownik 15.555 _________________________________________ Obrońca pawel 89 [J4F] ________________________________________________ Duży transporter 8.906 Lekki myśliwiec 1.734 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Adam [B-S] ____________________________________…
-
Graty graty panowie to się nazywa ST. Raven szacun za postawe i powodzenia na innych uni
-
Pozdrowienia dla B-S, dostawców deu i opozycji Miedzy odświeżaniem... Dnia 09-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Krążownik 12.222 _________________________________________ Obrońca pawel 89 [J4F] ________________________________________________ Duży transporter 10.937 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Krążownik 12.222 ( …
-
No tak Ramek ewidentnie miał racje MUR CHIŃSKI na nową ścianę odkupić trzeba Szukałem zabawek Lorda patrze minutki u Barego a co mi tam poszła sonda. Doleciała a tam 1kkk floty od 40 minut stoi bez opieki. Niestety lord odciął mnie od Barrego no to telefon w odpowiednie miejsce i Sorro poleciał. Ale Barry chyba jeszcze mnie lubi bo na 2 gali mi tez zostawił bonusik Brawo My przetapiamy
-
hahahahahahaha A więc tak witam w moim i Zoli stejku Na Lorda miałem chrapkę już dawnoooo ale brakowało odpowiedniej osoby. Na szczęście przy handlu znalazła się taka Pierwsza próba poszła wczoraj niestety nie udana. Lord ma 15nn ja tylko 13nn bo mam turbo na impulsie dlatego była nie udana. Po przemyśleniu akcji dziś nadarzyła się druga okazja niestety widziałem, że normalnie nie wyrobie więc poszedł skan od Lorda ruszyła i podstawka w ciemno. gyazo.com/58cec0f11b8ed2d8f39d02d37554d95d 58cec0f1…