Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-500 z 764.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam wszystkich, coś dorwane na UFs. Przymusowy urlop na Q zmusił mnie do przejrzenia sąsiadów tutaj Pozdrowienia dla całego Quaoar, B-S i PZT Hubii SZO Edit 2018-03-20 Jednak postanowiłem zakończyć karierę na uni, speed x1 nie jest dla mnie tym bardziej Gsami. Miłej gry wszystkim z Merkurego i dzięki PZT za wspólną grę. Postanowiłem dodać tu edit bo ST więcej nie będzie Dnia 18-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [PZT] _________________________________________…
-
Siema siema pozdro B-S i znajomki. Obrońca wpada nwm po raz który... Także Szo... Dnia 15-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Krążownik 12.222 _________________________________________ Obrońca pawel 89 [J4F] ________________________________________________ Mały transporter 220 Duży transporter 9.735 Lekki myśliwiec 397 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Adam [B-S] _____…
-
A wystarczyło napisać ''jestem'' no cóż ... Stało 460kk floty jednak obrońca poderwał w ostatnim momencie (zalogował 9 min przed wlotem ). Zysku ni ma % są to wrzucę a co tam Złom oczywiście mój. Cytat od Szymon: „wygrałeś 2 zgłoszenia do GO jedno o laga że masz oddać złom bo flotka się rozdwoila a drugie o zaśmiecanie podglądu przed atakiem ” Radzę doczytać regulamin. ''bo flotka się rozdwoiła'' pozwolę sobie to zostawić bez komentarza Do zobaczenia Dnia 14-03-2018 --:--:-- następujące floty sp…
-
Koledze się coś pomyliło chyba bo pierwszy raz od kilku miechów zaparkował 1 us ode mnie no i ma tego efekty Pozdrowienia dla B-S, PZT i znajomków. Dnia 12-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Krążownik 16.666 _________________________________________ Obrońca Xcys [PZL] ________________________________________________ Duży transporter 17.785 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1 _______________________________________…
-
Pozdrowienia dla B-S, PZT i znajomków. Dnia 09-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Krążownik 11.111 _________________________________________ Obrońca Helix [ZAPRZEG] ________________________________________________ Mały transporter 1.864 Duży transporter 18.100 Lekki myśliwiec 45 Recykler 5 Wyrzutnia rakiet 11.000 Lekkie działo laserowe 160 Ciężkie działo laserowe 700 Działo Gaussa 125 Działo jonowe 120 Mała…
-
Pozdrowienia B-S, PZT i dla opozycji Do Starka 40k PC bo liczyłem, że coś jeszcze się pojawi Dnia 08-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Pancernik 6.666 _________________________________________ Obrońca Whaju [USB] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 5.250 Ciężki myśliwiec 1.140 Krążownik 3.000 Okręt wojenny 525 Recykler 1 Sonda szpiegowska 1.620 Bombowiec 1 Niszczyciel 75 Pancer…