Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Jestem i ja jest i bunkier Pozdro B-S i dla znajomków porozrzucanych po różnych uni. A tu jakiś desperat ogotcha.universeview.be/en/rep…74-5e25-ba2c-a718c8812021 Dnia 09-04-2018 ----- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Mały transporter 134.482 Lekki myśliwiec 1.330.896 Krążownik 22.222 Okręt wojenny 13.771 Pancernik 22.222 _________________________________________ Obrońca Jarex ______________________________________________…
Gratki ładnego wystawienia floty Xedrisa, takie loty to czysta przyjemność Dzięki za pozdrowienia, ważne, ze się udało i wszystko nasze co do śrubeczki rocketlauncher.gif Xedris Szo !
Pozdrowienia dla B-S i ekipy z Angielskiego Zibal Dnia 30-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Mały transporter 6.566 Lekki myśliwiec 1.292.329 Krążownik 33.333 Okręt wojenny 13.836 Pancernik 3.333 _________________________________________ Obrońca piter18 [B M] ________________________________________________ Mały transporter 13 Duży transporter 1.000 Lekki myśliwiec 1 Recykler 22 Satelita słoneczny 200 Wyrzu…
Graty Sorro ładnie spakowany, nie przejmuj się nie potrafią upilnować to przerywają astro klikają recki i się zbierają zdarza się, na pewno będzie rewanż Przetapiaj co masz na zabaweczki i czekamy na dobitkę PS. Kosa może na tym etapie gry już nie tylko zysk się liczy %% z opozycji
Te Lodzik wyhamuj trochę bo potem nie wyhamujesz i rąbniesz w ścianę Gratki Stejków narobiłeś tego, miłego przetopu Cytat od Quanx: „Lecisz lodzik !! pance juz odbudowane to teraz pomsta na usb ” A może krok dalej? ...
Gameforge nie wyłoży Ci pieniędzy na coś takiego wolą po prostu doić kasę z nowych uni i nic nie robić ... Jak oni nie będą chcieli to się nie zmieni .. Mają totalnie gdzieś ten projekt (ogame) pokazują to chociażby fuzje (których niema ) i ogólnie zaniedbanie projektu.
No cóż zapomniałem o tym stadku totalnie Także gratki Ci się należą ale bilans zły nie jest bo twoje 18gasek też zostało u mnie na PZ niedawno więc na odbudowę będzie . Bawmi się dalej