Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 441-460 z 764.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od hera221: „Cytat od sorro03: „psuja tak dobijac lezacego Graty graty i przetapiaj szkoda mi troche hery bo sie dobrze pilnowal az ..... oby checi nie przeszly do gry ! ” o to się nie bój zemsta (kiedyś tam) musi być. A co do ghosta to gratuluję ” Fajnie byłoby zobaczyć Here który robi top 1 solo na Sorrce Wracając do stejka gratki Duszku, że wreszcie się ruszyłeś Przetapiaj bo przez ten sen zimowy trochę spadłeś

• Stejkiem bym tego nie nazwał szukałem dwa dni coś jeszcze, żeby dorzucić do tego... Niestety pustynia dalej jest pustynią.. Także no przerwa na reklamę Dnia 16-04-2018 16:57:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Mały transporter 91.533 Lekki myśliwiec 1.420.689 Krążownik 3.333 Okręt wojenny 1.233 Pancernik 3.333 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Jarex _____________________________________…

• Gratki Gladi ładnie go tam ubiłeś Fajny zysk, miłego przetopu Obrońcy Szo

• Propozycja zmian na Merkury

Adam525 - - DiD Merkur

Ja jestem zdecydowanie na TAK o wiele ożywi to serwer bo obecnie jest on w stanie powolnego umierania... Sam pewnie bym chętnie U zdejmował a nie tylko na prośbę kolegów. Myślę, że na pewno wielu graczy jest już znudzonych UFs i tak nie dostaniemy więc może czas na zmiany?

• Witam kolejny bunkierek dzisiaj, nie spodziewałem się obrońcy akurat tam no ale jak już się pojawił Pozdrowienia dla B-S @GHOST bo to leń śmierdzący dla @Neferet i dla kolejnego lenia @Totte Dnia 15-04-2018 13:24:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.458.642 Krążownik 300.841 Okręt wojenny 20.652 Pancernik 98.391 Mały transporter 100.177 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca…

• To co OddamKosarza teraz? Gratki Sorrka farm do 0

• Gratki Tosiak top ich tam Czekamy na naSTępne

• Siema Quanxa i bunkier wykryłem kilka dni temu i czekałem aż dozbiera sury bo wtedy był o wiele mniejszy zysk. Dziś z rana się na niego przyczaiłem no i siadło Flociarz, który wierzy w bunkry Pozdro B-S Dnia 15-04-2018 05:46:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Mały transporter 15.555 Lekki myśliwiec 1.429.750 Krążownik 22.222 Okręt wojenny 11.111 Pancernik 15.555 _________________________________________ Obrońca Quanx ___…

• Gratki Gladek obrońcy to chyba nie dasz pograć Biedaczek Top na pance Obrońcy pakiecik

• Małe nie małe najważniejsze, że z zyskiem i cieszy Fajnie , że cały czas pracujesz i flotka się nie marnuje Powiedziałbym top na szybką flotę ale u was wszystko szybkie No to top na co tam chcesz Obrońcy

• Obrońca dobrze znany, trochę się pilnował ale skończyło się jak zawsze Pozdro dla B-S i znajomków. Dnia 13-04-2018 06:36:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Pancernik 25.555 _________________________________________ Obrońca RaucherJSB [G-Z] ________________________________________________ Mały transporter 5.306 Duży transporter 2.029 Lekki myśliwiec 2.237 Krążownik 2.604 Okręt wojenny 2.670 Recykler 2.464 Sonda szpiegowsk…

• Gratki Sorro też do obrońcy parę razy leciałem no ale zostało w rodzince Top na ekko floty Ci starczy Obrońcy Szo (też chce go odwiedzić )

• Gratki Neferet powiedzmy, że wybaczam Ładna akcja ważne, że się wszystko udało. Procent przyjemny, zysk też tylko topić Obrońcy Szo!

• Cytat od pvo: „lodzik wes ich sprawdzaj czy fsy robia bo to juz nawet smieszne nie jest adas graty ale paliwko jody moje i nawet ucieczka go nie uratuje ” Cytat od Nikers: „nikers10.04.2018 18:28:03Widzę że Ty musiałeś wziąć sprawy w swoje ręce Tosia mnie raz na 2 dni skanuje. Pozdro ” Lop najlepsze, że wiedział o tym że się przyglądam A co do Yody to się jakoś podzielimy

• No Ramcio trochę musieliśmy poczekać na te twoje przywitanie, ale jak widać było warto Top na zabaweczki i męcz tych dezerterów z Quaoar Korzystać z nich umiesz więc tylko powodzenia życzyć i częstszego latania na Qauo Obrońcy Szo.

• Szturmi cholera jasna Znowu na złym uni zdjąłeś urlop Gratki przetapiaj na latajki i baw się dobrze

• Ładnie Sorro Zawsze trochę sury jest Może teraz ekko co ? Obrońcy Szo

• Graty Sorro dobry farming z zyskiem Przetapiaj na latajki i demoluj kolejnych Obrońcy odbudowy obrony

• Siema Pozdro B-S, znajomi i dostawcy deu Zaczęło się tak Adam [B-S] vs. nikers [NA-SITH] ~ 241.18% Nikers zostawił mi 2,5k DT na 6 gali. Dziś ponowiłem skany i zostało 38 gąsek na 3 gali Nie wiem jak te FS'y były robione ale Szo... Bonusik to uciekający Yoda przed lopem, przeprowadzał się a ja grzecznie patrzyłem na fali znalazłem dziurę w aktach no i bam Adam [B-S] vs. nikers [NA-SITH] ~ 3290.3% Dnia 12-04-2018 06:28:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________…

• Jeden wczoraj jeden dziś trzeba dawkować bo zostało nam tylko 238 os na uni Obrońca pomylił moona z planetą oczywiście fs'a na stacje nie odebrał, a wystarczyłoby tylko zawrócić gyazo.com/076c282a2e1a81fcbcb4aef970a1ae7f Pozdro B-S i znajomi. Dnia 10-04-2018 16:34:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Mały transporter 55.555 Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Arsuf [G-Z] _____________________…