Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 764.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Bunkierek i flotka zawsze coś Pozdrowienia dla B-S i Znajomych Warlock zabrał parę recków niech ma na Szo Dnia 26-04-2018 18:34:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Krążownik 15.555 _________________________________________ Obrońca Warlock [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 11.398 Lekki myśliwiec 81 Ciężki myśliwiec 8 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 5 Sonda szpie…
-
Gratki ładnego ST Sojusznikowi powodzenia w Realu .
-
obibok [WarriorS] & asherl [WarriorS] & Therion [WarriorS] & Nighthunter [WarriorS] & koval [WarriorS] vs. lvp ~ 304113.89%
Adam525 - - Starcia Wasat
PostGratulacje Panowie ładnie wam siadł ten bunkier, jak wszyscy wiemy najlepszy bunkier to zaorany bunkier Miłego przetopu Panowie Obrońcy
-
No na styk Obok Lodzika sobie stało na minutkach no to posprzątałem Podziękowania dla @sorro03 za recki Pozdrowionka dla kłamczucha @GHOST , @Neferet u mnie też sama drobnica i dla @Zola_25 , którą uprzedziłem Dnia 24-04-2018 19:13:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Krążownik 11.111 _________________________________________ Obrońca Monaka ________________________________________________ Mały transporter 1.500 Duży transp…
-
[TOP 1 UNI ACS ] manfred888 [Syndycat] & Oddam Cesarz [Syndycat] vs. NalewkaBabuni [D_T] - 1317,66%
PostGratki STejka, ładnie wam siadło... Nalewce Szybkiej odbudowy
-
SZTURMAN [MAFIA] & empe [MAFIA] & asherl [WarriorS] vs. Ganimedes [TEREFERE] ~ 6963.23%
Adam525 - - Starcia Wasat
PostGratki Szturmi, lataj lataj Miłego przetopu na kolonki Obrońcy Szo
-
Propozycja zmian na Merkury
Adam525 - - DiD Merkur
PostLzk nie za bardzo się poczuwasz? Jesteś jak każdy inny szary gracz , ankietę ustala Art na podstawie tego tematu. Więc nie zamykaj tym wpisem innych zmian bo dyskusja trwa ...
-
Adam525 - - DiD Merkur
Post@ciap Czytając forum pisane było, że trwają jakieś prace nad tym całym magicznym narzędziem. Sama pisałaś 5 miesięcy temu, ze bliżej niż dalej prawdopodobnie . W miedzy czasie też stark się wypowiadał w stosunku do Ciebie -oznaczył Cię gdzie też było wspominane o narzędziu . Tekstu źródłowego nie mogę się doszukać ale jak byłyby to kłamstwa to by zostało przecież to raz dwa usunięte (Ukryta treść) Na ten temat było głośno w grudniu stąd też mój wpis, że 5 miesięcy temu coś się rozmawiało miało n…
-
Adam525 - - DiD Merkur
PostNie będzie żadnego UFs wystarczy poczytać co admini piszą . Ile to z 5 Miechów temu a może i więcej pisali, że narzędzie jest w naprawie a teraz, że nie ma żadnych wieści... Jedyne co oferują to zmiany parametrów. Więc gadanie tylko UFs coś zmieni do niczego nie prowadzi...