Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 764.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Po oddaniu konta na Q nie grałem w ogame bo ani czasu ani chęci. Dwa dni temu dałem się namówić na pogranie no i udało się zgrać z Vane . Lzk latał do mnie kilka razy więc postanowiliśmy spróbować zwabić go w pułapkę no i się udało. Pozdrawiamy B-S'y z Quaorara, PZT @GHOST @GrimReaper @Knopers20 @Guttentag i podziękowania za wspólną akcje dla @VaaNe Cytat od Lizak EJK: „Pozdrawiam Adasia i mu gratuluj, cieszę się że starcie było zorganizowane przez niego bo to w porządku człowiek. Odbudowa będzi…
-
Mihuszowo [W_P] & Almost [W_P] & Dropson [W_P] & ABW [W_P] & Mummel [W_P] vs. DziG [PDs] ~ 430.64%
PostGratki rozbunkrowania na waciki macie. Dzięki za pozdrowionka i miłego przetopu.
-
Gratki Panowie wzorowej akcji. Szynka długo był na celowniku i się doigrał pięknie wam to wyszło. Klikanie stacji to była czysta przyjemność Szynkens Szo o ile będzie albo powodzonka na innym uni
-
Witam właśnie zszedłem z urlopu po dłuższym czasie bo miałem przerwę od gry i większość kont oddałem. No ale, że to na merku się zostało to postanowiłem podczas chwilowej nudy zalogować i przeskanować sobie paru WP. Na LZK latałem wiele razy przed przerwą no i dziś udało się przyfarmić naszego TOP 1 Z Lzk miałem parę spin ale potem pogadaliśmy na pw i myślę, że się nie obrazi. Obrońca zalogował 10 sec przed atakiem i nie zdążył zareagować na atak niestety dofarm nie doleciał Także dedy dla PZT i…
-
Witam wszystkich w ostatnim ST jakie na 99% wystawiam w tym dziale. Padło na Borga szkoda bo sam nie raz skupowałem od niego dex i coś knułem na złą i nie dobrą opozycje Starcie wystawiam za Knopersa któremu dziękuje, że przejął konto i bardzo o nie dba, a flota się nie marnuje no i że zostawił mi taki ładny % na pożegnanie się ze wszystkimi. Przede wszystkim chciałbym podziękować całym B-S, że prawie rok temu przyjęli mnie do sojuszu i nauczyli grać. Raz było lepiej raz gorzej ale zawsze się do…
-
Gratki pierwszego ST Crion Sorro odbudowy latajek