Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 764.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No Grafi kusi dłuższy czas, ostatnio robił mi coraz większe nadzieje no i masz CI los już nie pokusi Pozdrowienia dla @GHOST @anakinra @djmajtuss @wierzba37 mam nadzieje że wrócisz do gry, oraz naszej opiekunki działu @Neferet Dnia 24-02-2019 20:07:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [ZBOCZKI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 117.242 Okręt wojenny 5.223 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Grafi [ENTER] ________…
-
Największy krzykacz i troll w reckach zawsze cieszy Graty Fabian przetapiaj na swoje
-
Na obrońce zdarzyło się już latać i mało brakowało, jak widać dziś chwila słabości Pozdrowionka dla @djmajtuss wróciłbyś z tego U starczy Ci :D, dla @GHOST @Neferet i podziękowania dla @anakinra za pomoc w wyfarmieniu KUPIE DEX Dnia 19-02-2019 08:47:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [ZBOCZKI] ________________________________________________ Krążownik 3.402 Okręt wojenny 4.831 Pancernik 2.509 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca FruEkoFs [ENT…
-
No wreszcie po dłuższej przerwie, normalnie z zyskiem Farmingów i bunkrów to mam już dość Także ten skoro jest normalne ST to i normalnie pozdrowię Pozdrowionka dla zboczków oraz @djmajtuss @Neferet @GHOST @VaaNe @wierzba37 Dnia 18-02-2019 20:43:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [ZBOCZKI] ________________________________________________ Mały transporter 13.213 Lekki myśliwiec 80.953 Krążownik 3.166 Okręt wojenny 4.831 Pancernik 2.509 ________________________________________…
-
Każdy się lubi porozbijać czasem Wyszło jak wyszło gdybyśmy mieli więcej reca to by było nawet słodko Pozdrowienia dla Zboczków, @wierzba37 @djmajtuss @DBZ dzięki za wspólną zabawę % cieszy oko i w sumie zysk też -6kk na łepka Odbudowa w toku Diabłowi oczywiście Szo widać że gracz z klasą potrafi się za Dnia 16-02-2019 12:29:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [ZBOK_MNS] ________________________________________________ Krążownik 2.147 Okręt wojenny 6.171 Pancernik 437 Sonda s…
-
Gratki ładnie wam to wyszło, oby więcej takich
-
Dobry duet nie jest zły Graty Panowie macie jakąś dobrą passę
-
Graty Panowie ładnie starcie zysk na dwóch też gicik nic tylko czekać na wasze następne STeki, Przetapiajcie
-
No tak jak gratulowałem na pw tak i tutaj gratuluje, złomu nie tykałem bo się należał. Zgubiła mnie rutyna i pewność siebie bo był to w sumie pierwszy lot na mnie na główną flotę od początku uni. Nie powiem nie spodziewałem się, że Wujo wyląduje u mnie z lotką wrzuci tam pc i krk i poleci po odświerzeniu. Dzień pełen roboty i tak zamiast wysłać FS'a to trochę zamulałem no i się stało. Jedyne co, że turbo już są i tylko straciłem albo aż 1,6mln pkt floty. Udało się też pospłacać wszystkie miliony…