Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 764.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Hehe Ci to się tylko rozbijać potrafią Gratki, dobry bunkier to przeorany bunkier
-
Dedykacje dla urlopowiczów i wszystkich co byli ze mną na wakacjach w Turcji Nie ma to jak rozruszać kości po dobrym wypoczynku. Pzdr Gumisie A no i szczególne dedy dla Vibovita @unavit bo gdzieś znikł, podobno wypadł z samolotu gdy leciał na wakacje, nie wiem... słuch po nim zaginął Dnia 26-11-2019 02:14:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [Gumisie] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.785 Pancernik 499 Krążownik 10.000 ___________________________…
-
Na mnie już czas
Adam525 - - DiD Europa
PostSiemka wszystkim po raz ostatni w tym dziale, tak jak tytuł wskazuje na mnie już pora. Właśnie się spakowałem i wyjeżdżam z Europy na zawsze. Naprawdę uni fajnie dużo mnie nauczyło ale, że jest jak jest to i grać się nie chce. Początek super miło małego opóźnienia ze startem na uni, wspaniały sojek, który niestety z czasem skończył grę i wszystko zaczęło iść coraz gorzej. Chciałbym się pożegnać i podziękować całemu sojuszowi Zboczki, oraz B D za przyjęcie pod swoje skrzydła, a przede wszystkim @…
-
O żesz [ciach], no no aż głupio byłoby nie pogratulować to chyba nie jest dzień WSNR odbudowy Fabian Moderator Neferet:Wulgaryzm
-
To się podziało Gratki dla wszystkich no i Szo dla wszystkich
-
Powiew świeżości dobrze mi zrobił, Pozdrowienia dla B D, @GHOST @Guttentag Dnia 10-03-2019 15:09:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B D] ________________________________________________ Krążownik 13.449 Okręt wojenny 4.495 Pancernik 11.748 _________________________________________ Obrońca Stawros-ds [ABSO] ________________________________________________ Duży transporter 488 Lekki myśliwiec 32.077 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.501 Sonda szpiegowska 146 Gwiazda Śmierci 2…
-
Z pusherami do piachu hehe graty
-
Jedno razowy... Stałych dostawców szanuje i nigdy nie dostają nawet skanów a jak napiszą to pomagam. Mam swój honor i nie atakuje od razu po handlu... W Dona mogłem wlecieć tak naprawdę i dzień po handlu ale nie... Wleciałem dopiero jak pojawił się Zany i skasowałem sam po 5 dniach bez kontaktu. Tak samo jak w naszej rozmowie nic nie było o stałych dostawach. Więc skoro nie było odzewu to moim zdaniem po odczekaniu stosownego czasu to normalne, że wleciałem. Gdybym miał nie latać na każdego kto …
-
Bern złodzieju zajebałeś 20k metalu myślałeś że nie zauważe !? Oddawaj
-
Ja to się lubię porozbijać czasem 80% pz i bunkier Pozdrowienia dla @anakinra @djmajtuss @GHOST @Guttentag PS. Kupie deu 2,5 1,5 pisać priv Dnia 02-03-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [ZBOCZKI] ________________________________________________ Mały transporter 17.849 Lekki myśliwiec 113.992 Krążownik 14.495 Okręt wojenny 5.005 Pancernik 7.143 _________________________________________ Obrońca DonTHC [WETERAN] ________________________________________________ Mały transporte…