Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-77 z 77.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• ..::Piłka::Ręczna::..

-Motaba- - - Sport

Cytat od fafi: „Zwycięstwo odmłodzonej reprezentacji Polski w pierwszym meczu MŚ cieszy. Nie był to jakiś nadzwyczajny mecz naszych piłkarzy. Zagrali bardzo przeciętnie, ale na szczęście obyło się bez tych "emocji" do jakich przyzwyczaiły nas "orły Wenty". W poniedziałek mecz chyba z najsłabszą drużyną naszej grupy, więc spodziewam się wysokiego zwycięstwa.” fafi spodziewałem się takiego meczu /to było do przewidzenia/. Nasza kadra jest w poważnej przebudowie, Michael Biegler szykuje kadrę na MŚ…

• Cytat: „ Aha, jeszcze dodam drobną uwagę. W układzie obrońcy znajduje się jeden z Nieśmiertelnych, a dosłownie parę układów dalej jest jeszcze Sayid. ” Ty Windek jak by nie sms od Motaby to bym tu nie wszedł bo nie jestem w stanie żeby cokolwiek napisać... Świętowanie 2013 roku zacząłem już od 25 i mało co trzeźwieję. Ty mnie wyleczyłaś z OGame i myślisz że dalej w to gram hehe dobre sobie Konto oddałem bratu:P Jak byś chciał wiedzieć... Jak wrócę to tylko na TOP1 hehe Motaba pozdro dla Ciebie T…

• zaktualizowane:) Dens Twoje linki nie chcą mi się otwierać nie wiem czemu. Nie podliczałem czy się zgadza, mam nadzieję że dobrze podliczyliście wszystko... Przypominam że % z ACS dzielimy przez liczbę graczy biorących w nim udział:) Zapraszam kolejnych chętnych do wpisywania się...

• WindRaider przeliczyłem dwa razy twoje ST i coś mi się nie zgadza z tym co napisałeś... % z ACS dzielimy przez graczy biorących w nim udział... Także po moim podliczeniu wynik jest podany na głównej tabeli...

• Witam! Pragnę przedstawić TOP najlepszych złomiarzy naszego zacnego uni - Hydry Zgłoszenia proszę dawać w temacie, z działającymi linkami do ST;) Wzór: nick [sojusz] Łączny procent: xxx% Raporty: redirphp.gif 1. MOTABA [NŚ] 39 072,31% 2.WindRaider [COMA] 15 340,97 3. Wujas [Easy] 11 708,92% 4. Densflor [WzB] 10 712,178 Zapraszam wszystkich złomiarzy do dodawania swoich starć. Aktualizacja na bieżąco...

• theend500250.jpg Witam! Na początek jeszcze raz chciałem pogratulować Agresorom akcji! a zarazem przytoczyć słowa LL z 14.05.2012, 20:46 cyt: No cóż pozostaje mi pogratulować wam niesamowitego zysku i Top 1 ACS, które nie szybko zostanie pobite....;) Jak widać LL wystarczyło pół roku i to ja zostałem TOP1 ACS... Co do samej akcji, przez mój własny błąd skończyłem w reckach i dobrze o tym wiem... Ale na tym polega ta gra. Byłem zbyt pewien siebie a z nieba zostałem sprowadzony bardzo szybko do p…

• Na ten moment czekałem od X czasu aż się doczekałem. Jak zobaczyłem sms że Nimis padł nie dowierzałem że mogło to się stać i to jeszcze pod moją nieobecność Złom był nie do zebrania ale tak naprawdę nie to się liczy:P 80% masz już odbudowane dobrze jest:) Gratulacje Motaba za niezłą akcje tak trzymać:D Nimisowi SZO

• Nieźle Panowie daliście czadu:D GRATULACJE Widać obrończyni bardzo wierzyła w ciężki sprzęt hehe A gdzie lekki Porównując nasz unity G&H to do was już należy TOP1 ACS:D Lecz TOP1 SOLO Wciąż u nas:D OBROŃCZYNI SZO Pozdrawiam i życzę dalszych owocnych polowań:)

• Maicon, dziękujemy!

-Motaba- - - Piłka Nożna

Oficjalna wiadomość - Maicon Douglas odchodzi z Interu Mediolan. Jego nowym klubem będzie Manchester City, który dopiero dzisiaj rozpoczął transferową ofensywę. Oficjalną wiadomość podała główna strona Interu - inter.it 31-latek dołączył do Mediolańczyków w 2006 roku i spędził tu 6 sezonów. W szeregach Nerazzurrich wystąpił w 249 meczach i strzelił w nich 20 bramek. Oto najładniejsze bramki '13' w zespole La Beneamaty: Maicon, dziękujemy! [media]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedd…

• Graty Monti Jak szedłem spać nic nie zapowiadało że sytuacje przybiorą taki obrót... Coś to nasze WzB strasznie się sypie. Wojna była to jeszcze się pilnowali a teraz jeden po drugim leci... Zysk kosmiczny masz to przetapiaj na flo:P I już będą plotki że mnie przypushujesz:P ehh Dzięki za DEDY NUMERZE ONE OBROŃCY SZO!

• By By Sid

-Motaba- - - Oceń mnie

Super prace:) Bardzo mi się podoba dobrana kolorystyka prac! Nie ma rażących kolorów i bardzo dobrze! Delikatna kolorystyka SUPER Czekam na kolejne prace:)

• Mnie cena za paczkę zmusiła do rzucenia palenia i mi się udało:) Od czasu do czasu sobie zapale jak się zdenerwuje:P To zależy od silnej woli. Kto chce to rzuci kto nie chce nie zrobi tego proste... Jakie plasterki, pastylki a to jest ... warte. SILNA WOLA! W głowie masz odp jak rzucić... Nie długo będzie 12zł na najtańsza paczkę to zobaczycie jak będziecie rzucać hehe:)

• filmiki związane ze sportem

-Motaba- - - Sport

youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KYVyCsL4BrE#! youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=blS7C4YAOhw#!

• Żużel (Liga polska + SGP)

-Motaba- - - Sport

[*] smutek i żal... Jak to się mogło stać...

• Legia Warszawa

-Motaba- - - Piłka Nożna

Legia hahaha dobre. Miała mistrzostwo w kieszenie ale przekręty i się sprzedali haha Oj Legioniści zemsta będzie słodka

• ..::Piłka::Ręczna::..

-Motaba- - - Sport

Witam! Chciałem poinformować was że 7maja odszedł od nas Edward Strząbała trener,zawodnik a przede wszystkim wspaniały człowiek. Twórca piłki ręcznej w Polsce.Znany trener piłki ręcznej, twórca sukcesów „siódemki” Korony i Iskry Kielce zmarł w wieku 74 lat w kieleckim szpitalu. Edward Strząbała urodził się 25 lipca 1938 roku w Zagnańsku koło Kielc. Ukończył Akademię Wychowania Fizycznego we Wrocławiu. Jako zawodnik reprezentował barwy AZS Wrocław, AZS Katowice i Stali Mielec. Na przełomie lat 70…

• Inter Mediolan

-Motaba- - - Piłka Nożna

Cóż to był za mecz MILITO KTO? MILITO KTO? MILITO MILITO MILITO !!!!!!!!!!!!!!!!!! Kolejne derby Mediolanu wygrane Przez zespół Nerazurri TAK BYŁO JEST I BEDZIE Ta fenomenalna bramka Maicona będzie mi się śniła po nocach videos.sapo.pt/ihgFafjS6btt4JjPCa2K Szanse Mlianu na Scudetto zostały pogrzebane HEHE i dobrze Chociaż ten sezon nie wyglądał najlepiej ale oba Mediolańskie derby należą do Interu Wiadomo kto rządzi w tym mieście:) IDZIEMY ŚWIĘTOWAĆ