Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 77.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od ZDOBYWCA1: „ART jak to mówią pierwsza decyzja jest najlepszą decyzją a kombinowanie późniejsze tylko wzbudza niepotrzebne emocje ja proponuje wrócić do pierwotnej wersji i połączyć UNI69, UNI66 i Andromedę wszyscy byli z tego faktu zadowoleni więc nie rozumiem dlaczego na siłe chcesz nas uszczęśliwić decyzją, która się podoba tylko najstarszym Unią z tego co widzę nie patrzysz na nas tylko zrobiłeś jakąś dziwną retrospekcje tego tematu i wyciągnąłeś jakieś dziwne wnioski prawdopodobnie …

• Cytat od hiper333: „Cytat za "bryk" nastąpiła zmiana w pierwszej grupie, 67 zamienia się w exodus, a w jego miejsce wskakuje N. Czyli:” Cytat od hiper333: „1,66,67,68,69,A,J => 68 lub N” Jeszcze lepiej! Jeżeli Art coś takiego wprowadzi jak nic zawiadomienie do prokuratury wpłynie niech się Tym zajmią... myśli że może sobie beskarnie jakieś śmieszne decyzje podejmować. Żeby się nie ździwił.

• Cytat od morloc: „Art czy Ty dobrze sie czujesz???????????????? pierwsza konfiguracja była w miare wyrównana a teraz? to chyba fuzja jest ustawiana pod jedno uni? Widzisz ty róznice miedzy u1 a 66 czy 69? jak nie to może załóz sobie okulary albo zerknij na infuze??????Z twojego rozumowania to może wrzuć wszystko w elektre? bedzie szybko i bez kłopotu? co? wierwsze konfiguracje były sprawiedliwe no ale teraz to zobacz co ty wyczyniasz?widzisz róznice miedzy tymi uniami ? czy nie za bardzo? jak ni…

• Dzięki za linka Wielkie Gratulację się należą Trzeba mieć jaja żeby podjąć taką decyzję. Minus jest ale zdjąć 500 Gęsi nieźle Widzę że flotki się dorobiłeś niezłej... Baw się dalej złomuj planuj i rośnij w siłę.... Pozdrowienia z U69 i do Następnego Obrońcy SZO!

• No No elegancko Nie spodziewał bym się że tak szybko znów skuterek wyląduje w reckach! Tak to jest jak komuś nie dane jest granie flotą:) Teraz pewnie kupi znów jakieś konto Skuterek wlepisz więcej mandatów to kupisz sobie nowe konto:P A Fabek i tak Ci je zezłomuje zyskiem czy nie ale i tak trafisz tam gdzie Twoje miejsce:) Fabiano gratulacje i ciśnij dalej:) Czekamy aż znów kasztana z hukiem zapakujesz w recki:)

• No No pięknie Kolejny Hejter w reckach BRAWO!:) Jak dla mnie i połowy osób z OGame w takiej sytuacji nie zysk się liczy a satysfakcja:) Broda znasz znaczenie słowa satysfakcja? Czytając Twoje wypowiedzi zastanawiam się czy Ty w ogóle coś wiesz... Ale przytoczę Ci znaczenie słowa satysfakcja: wymowa:IPA: [ˌsatɨˈsfakʦ̑ʲja], AS: [satysfakcʹi ̯a], zjawiska fonetyczne: zmięk.• akc. pob. wymowa ?/i znaczenia: rzeczownik, rodzaj żeński (1.1) książk. uczucie zadowolenia ze spełnienia pewnych oczekiwań(1…

• Strasznie dawno mnie tu nie było i ale się porobiło:) NIGHT wielki szacun:D Marcinek odpoczywał a ty szalałeś:D No No godny zastępca:)

• Co jak co ale nie spodziewał bym się że Lukis wyląduję w rekinach:) Lukisku daj sobie siana nie warto uwierz mi... Jak widać po statystykach FeaRlesS już przetopił surke. Powodzenia i bawcie się dobrze:)

• Fajnie że znalazł się prowadzący tematu:) Powodzenia...

• To może i ja coś dodam od siebie. Akcja Typu : von eliminator i szu i GRAFF i olesniczanin i pokorny [NetWars] vs Blabla vel Dargoth [Nemezis], mietek i Wims i Jarecki [Templars], Bladeripper [DoF] - 114710,17% - TOP 3 OGAME.PL ACS - OBRONA Dużo nie musieliście robić, wystarczyło tylko powielić akcję proste. I żeby rybka połknęła haczyk.... Zacznijmy może od początku, jakoś w lutym Motaba mi pisał że już mu się nie chce grać. Ale po moich namowach jakoś ciągnął to dalej aż do zmiany nicku wtedy …

• Wujas jak zwykle błyszczy inteligencją wyzywa jak leci. Nieźle Cię starzy wychowali. Gratulacje TOP2 / widać że Easy odchodzi do lamusa ich czas już przeminął... Jutro przeprowadzę aktualizacje w działach, to wrzucę to twoje TOP2!

• Cytat od jucek: „Tzn ogame musiało by oferować jako opcje w ustawieniach zmianę języka na dowolny niezależnie od rodzaju serwera, co do czasów samo przelogowanie ma mniejsze znaczenie zawsze można w antigame ustawić dwa czasy, serwera i własny. A wiec tu nie było by problemu. Ale przypuszczam że korea walnie atomówką zanim coś tutaj sie ruszy.” Też tak sądzę. Prędzej w kamasze się pójdzie jak dojdzie do UF! Cytat od Jazz86: „Na razie to sobie mogą petardami postrzelać, dopiero na początku 2014 r…

• Nie o zysk chodzi w tej grze a dobrą zabawę:) Gratulacje Agresorom SZO dla wszystkich:)

• Na wstępie Gratulacje obu stronom / GRATY TOP3 OGame / Fajna akcja ale tylko jeden mógł wyjść z tego zwycięsko:) Trochę gwiazdek spadło nie ma co. Powodzenia obu stronom w odbudowach i do następnego...

• Cytat od Mysterious: „Czysto teoretycznie w półfinale BvB, Real, Barca i Bayern. Mile widziane niespodzianki ;)” Też tak obstawiam. Bardzo ciekawie zapowiadają się spotkania Barceolny z PSG jak i Juve z Bayernem. Real i BVB to tylko formalność... Chciałbym zobaczyć w tych Ćwierćfinałach choć jeden mecz z dogrywką i karnymi... Cytat od gluttony: „A jak wygląda rozpiska? Zwycięzcy pierwszych dwóch spotkań spotykają się ze sobą w półfinale? Czy jakoś bardziej na krzyż z 3/4 jest to wymieszane?” Po …

• Cytat od Dooding: „Sayid, gdyby Motaba przestał robić FSy, to szybciutko w reckach by skończył... owszem, ma najsilniejszą flotę na Uni, ale wystarczyłby ACS z 3 osób i już tej floty by nie było, więc wiesz, czasem daj sobie siana i nie pisz byle co na wyrost, bo zamiast być traktowany poważnie, to się znowu z Ciebie śmiać będą że się wydurniasz na forum.” To prawda że wystarczą 3-osoby. Ale ciekawie ile by lecieli do celu i jaki byłby koszt paliwa przemyśl za nim coś napiszesz na wyrost... Wyty…

• A Ty Piotrze widzę że dalej szalejesz Tak trzymać, dalej robisz te FS czy już sobie odpuszczasz hehe:) No nic złomuj dalej... Do tego zostałeś tu powołany:P hehe Pozdro z reala:P

• Wielkie gratulacje Fabiano Jak by nie ja, nici by były z tej akcji... Ale czego się nie robi dla znajomych... Fajna flotka padła nie ma co:P Kula też jakaś pancerna była, ale do czasu... Flota z Planety kolonia [X:XXX:X] dotarła do księżyca planety [X:XXX:X].Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 24 % Szansa na zniszczenie GŚ:…

• Brawo Brawo jeszcze raz Brawo Fabiano za zezłomowanie brodatego!!! Tak jak pisałem pod każdym Twoim ST, że teraz czas na brodatego. Aż widzę że ten czas nadszedł... Niezmiernie mnie to cieszy że ten szczekający ratlerek skończył w reckach... Jego miejsce już od dawna było w rekinach, trzeba było czekać na to aż do dziś... /jest!!/ szkoda że ta Gąska mu ocalała:P Tak jak mi pisałeś tak zrobiłeś. I wielkie gratulacje Ci za to... Teraz już śmiało możesz FS nie robić hehe:P Uni należy do Ciebie... T…

• ..::Piłka::Ręczna::..

-Motaba- - - Sport

Z grupy wyjdziemy bankowo, ale najlepiej było by wyjść z jak najlepszego miejsca żeby trafić na łatwego rywala dalej... Sądzę że dalej trafimy na Węgrów... Liczmy że dziś Słowenia przegra z Białorusią a my wygramy z Serbami. Ale gdybać sobie można zobaczymy jak to będzie... Tutaj wam daję protokół z meczu Polska - Słowenia [url]http://www.ihf.info/files/CompetitionData/127/pdf/33FTR.pdf[/url]