Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-114 z 114.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zabawę w cykora wygrali złodziej złomu A tak na serio Panowie lepiej skończyć w zabawę w wielkiej bitwie niż oddać konto jakiejś lame która szybko w reki spakują!! Gratulacje za odwagę a złodzieja złomu na pohybel, oby ich stocznie się popsuły od kradzionego złomu
-
Historyczny
Tribuni Plebis - - Nauka
PostSingapur
-
Procent zacny, skład dziwaczny Tylko coś mi się wydawało że sojusze występujące w ramach agresorów nie darzą się sympatią a tu taka niespodzianka Ale co by nie pisać należą się wam gratulacje za wykręcenie czterocyfrowego ST
-
Widzę bot padł po raz kolejny Gratulacje!!!
-
A ja się wpisze i zapytam czy to fart czy zdolności a może kalka sytuacji z Gemini? Tam gracz Wet_Fingers miał konto które usiłował sprzedając pod ST co z reszta mu się udało ale GO był czujny ACS; marcino32 [TEMP], sago [IEA] vs Over [CFOKI] - 852,74% SOLO; marcino32 [TEMP] vs Over [CFOKI] - 565,36% 2 Panowie, zbieg okoliczności czy kalka? Bo Wet_Finger tego się bardzo ładnie wypiera a na PW mi proponował abym kupił jego konto. Mam oczywiście nadzieje że stuknęliście tego gracza uczciwie ale na…
-
Zaszaleliście Panowie, wielkie gratulacje za bardzo ładne wyklinanie przeciwnika I gratulacje ACS Top1 bo jednak obecny to troszkę ustaweczka
-
Lubić was czy nie lubić oto jest pytanie Ale pogratulować trzeba takiego procentu A obrońcy kuksańca za zmarnowanie cudzej pracy!!
-
Cytat od VeRsEr666: „Pierwszy Gratki % życzę szybkiego przetopu a obrońcy Lizaka” Obrońcą jeden lizak nie wystarczy a Tobie z chęcią bym zafundował kurs czytania ze zrozumieniem Co do bitwy to składam reklamacje 2 samobójców w ciągu jednego tygodnia to chyba nazbyt wiele szczęścia dodam świadomych samobujców a nie lam które lecą po zwycięstwo a dostają baty. ale przetapiajcie zysk a agresor niech cieszy się wolnością od ogame Evisu to pijak, do alkoholika jeszcze trochę ma drogi
-
Tak to była piękna katastrofa Tylko u nas zabrakło uciekających mnichów Ale gdzie jest nasz/mój umysł Katastrofa
-
Na wstępie chciałem podziękować za zaproszenie do tak szacownej masakry Ubolewam że nie poleciał moje wszystkie zabawki ale taki to los akcji obronnych które można nazwać pospolitym ruszeniem a nie regularną wojną Tak jak pisał Autor postu ja również dołączam się do życzeń szybkiej odbudowy dla wszystkich uczestników tej bitwy