Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 114.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulacje za udaną zamianę floty na żyletki!
-
Skal, lot, bum Dnia 13-07-2019 23:02:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Trybuni_Plebis [TIME] ________________________________________________ Mały transporter 8.395 Lekki myśliwiec 35.965 Ciężki myśliwiec 5.163 Krążownik 4.490 Okręt wojenny 3.468 Bombowiec 4.195 Niszczyciel 2.026 Pancernik 2.051 _________________________________________ Obrońca Sid ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Duży transporter 650 Lekki myśliwiec 32.414 Ciężki myśliwiec…
-
Pierwsze ST od lat Dnia 23-12-2018 16:11:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Trybuni_Plebis [ANG] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 25 Krążownik 32 Okręt wojenny 7 _________________________________________ Obrońca Technocrat Hyperion ________________________________________________ Mały transporter 17 Duży transporter 5 Lekki myśliwiec 55 Ciężki myśliwiec 13 Krążownik 11 Recykler 2 Sonda szpiegowska 5 _________________________________________ Po bit…
-
ACS; Vajsik [UoS], Dracul [LISY] vs Konto oddam [KOJAK] - 2038,71% 63 życzenia+kontra TOP 2 ACS
PostAgresor bardzo nie lubi swoich Gasek [center]Starcie z 2013-05-20 01:59:44 następujących flot: Agresor Kojak [Kojak] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: G.Smierci 2 Obrońca canarias (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Obrona: Wyrz.rak 3 L.laser 153 Plazma 4 D.powloka 1 Obrońca Dracul [Lisy] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: G.Smierci 19 ...po 1 rundzie: Agresor Kojak [Kojak] (x;xxx;xx) Zniszczony! Obrońca canarias (x;xxx;xx) Obrona: Wyrz.rak 3 L.laser 1…
-
ACS; Vajsik [UoS], Dracul [LISY] vs Konto oddam [KOJAK] - 2038,71% 63 życzenia+kontra TOP 2 ACS
PostJa byłem dla Ciebie potencjalnym celem a Ty byleś dla mnie dostawcą zbędnych informacji o skanach. Na szczęście udało nam się przełamać nasze stereotypery czego dowodem jest to ładne ST Dziękuje jeszcze raz za udany lot Moja mała cegiełka Cytat: „(7380) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 147.600.000. Na polu zniszczeń znajduje się 110.043.600 jednostek metalu i 87.827.700 jednostek kryształu. Flota odzyskała 73.800.000 jednostek metalu i 73.800.000 jednostek kryształu. ”
-
Gratuluje decyzji, życzę powodzenia w życiu realnym
-
Bardzo ładna egzekucja, gratulacje.
-
Masz na myśli ta większość która został czy ta która odeszła po tym jak ja odszedłem? Możesz mi to sprecyzować
-
Hell, czytam Twoje urocze wypowiedzi i zastanawiam się czemu jak zwykle tak się nadymasz jak czerwony balonik. Irytujesz się jak ludzie nazywają cię pushmaster ale czemu. Przecież ksywka jest adekwatna do twojego wybryku z Neo Ja i tak wole nazywając cię majonezem, macie podobna konsystencje on fizyczna ty mentalną... rekafadam gratuluje bitwy, bo wygląda na ładną i czystą. Mam jednak do ciebie jedno pytanie, jak tam twój kumpel faryzeusz. Co u niego słychać? Zastanawiasz się czemu pytam się o n…