Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 114.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulacje za kosmiczny wynik na tym poziomie gry
-
Skan, lot, bum I nareszcie przerywam passę robienia moonów w ST, poprzednie trzy ST były z prezentem, to nareszcie bez Dnia 07-12-2019 15:52:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tarbin [RENTA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.023 Ciężki myśliwiec 264 Krążownik 224 Okręt wojenny 262 Pathfinder 145 Mały transporter 953 _________________________________________ Obrońca WucOsamma [SOJ] ________________________________________________ Mały transporter 1…
-
I kolejne ST oraz kolejny Moon. Szkoda że mi tak moony nie wpadają szybko. Dnia 06-12-2019 15:11:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tarbin [RENTA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.733 Ciężki myśliwiec 559 Krążownik 160 Okręt wojenny 260 Pathfinder 214 Mały transporter 1.613 _________________________________________ Obrońca Mogul Nash ________________________________________________ Mały transporter 18 Duży transporter 42 Lekki myśliwiec 334 Ciężk…
-
Chyba muszę zmienić nic na Tarbin Dawca Moonów, drugie ST w barwach Emerytów i drugi moon. Żeby mi tak samo moony wpadły na próbach. Dnia 04-12-2019 11:53:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tarbin [RENTA] ________________________________________________ Pathfinder 119 Lekki myśliwiec 643 Ciężki myśliwiec 392 Mały transporter 1.008 Krążownik 160 Okręt wojenny 155 _________________________________________ Obrońca Azathoth [UwU] ________________________________________________ Mały …
-
Widzę że sąsiad ma spora flotę oraz czas aby z niej korzystać
-
Trochę mało klasycznie bo skan, szybka budowa brakujących reków, lot i bum. Obrońcy pozostał Moon na otarcie łez I oczywiście to pierwsze ST w barwach emerytów Dnia 03-12-2019 13:49:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tarbin [RENTA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 525 Ciężki myśliwiec 247 Krążownik 149 Okręt wojenny 135 Pathfinder 78 Mały transporter 698 Sonda szpiegowska 1.400 _________________________________________ Obrońca Anilodreips [UwU] ___…
-
Zaczęło się od małego złomowania a zakończyło się na samobójczym odwecie, złom pod dom oraz malutki prezent 7800 km Dnia 24-11-2019 17:34:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tarbin [GMP] ________________________________________________ Krążownik 30 Pathfinder 16 _________________________________________ Obrońca Gromit [IP_PL] ________________________________________________ Mały transporter 25 Duży transporter 2 Lekki myśliwiec 44 Ciężki myśliwiec 2 Okręt wojenny 1 Recykler 6 Sond…
-
Ale teoria skipowa powstała a prawda jest bardo prozaiczna, same Kr nie rozwalały Gs więc dodałem Pancki a czemu wszystkie bo nie chciało mi się symulować i poszło. a potem zaczekał grać w Civ i przypomniałem sobie o ataku na 5s przed wlotem. Ale za zapominam że dla części świat kończy się na starej grze w która grają już sami nałogowcy w tym ja