Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 114.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od mareczekz20: „Cytat od Schutze1: „Gratulacje Mareczek (kolego z u47) . Gratulacje obrony. Przetapiaj dalej. Powodzenia. ” O moje pierwsze uni Cytat od edol: „kłamstwa , mareczek nie ma kolegów.. SzO atakującemu ” Potem mnie będziesz przepraszać z głową między moimi udami ” Nie wiem jak się bawicie ale niech to pozostanie tajemnicą, nie mam ochoty aby sałatka wychodziła w druga strojne z powodu waszych zabaw
-
Posłałem kolonizatora do 7 gali i od pierwszych godzin pobytu mojego tam cały czas utrudniał mi życie ENIO, jak tylko puszczałem tam DT z surowcami atakował, był dość czujny. Wiedziałem że nie dam mi zrobić klasycznych prób moonowych dal tego dziś rano puściłem tam DT z surowcami. Na miejscu wybudowałem floty do rozbicia SS i dzięki pomocy sojusznika, Zdzicha udało się zrobić moona. ENIO zachował się z ułańską fajtaną i od razu puścił 4GS wraz z obstawą z misją niszcz. A reszta to smutna histori…
-
Riverine akurat Ciebie tu o nikt nie powinien podejrzewać o push dzięki koncie Randy Marsh bo to był by najdziwniejszy push jaki widziałem. Nikt nie czekał by dwie doby z zezłomowaniem konta (bo tyle był nasz sojusznik nieaktywny). Massa ma raczej na myśli przypadek z kontem gracza Sagara które najprawdopodobniej spushował gracza Upalony bober. Następnie dziwnym trafem Upalony bober został najprawdopodobniej zezłomowany przez Shimano. Czy były akieś związki między tymi kontami mógłby sprawdzić G…
-
i konto Hellmastera poszło na żyletki... Gratulacje dla agresora za doskonałe wyczucie czasu. Ale ta zima mogła by przyjść bo co to za święta bez śniegu
-
Ładnie się dorobiłeś na ekspedycjach Gratulacje za ST
-
Skan, lot, bum Dnia 12-12-2019 23:21:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tarbin [RENTA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.544 Ciężki myśliwiec 1.623 Krążownik 636 Okręt wojenny 380 Pancernik 25 Pathfinder 362 _________________________________________ Obrońca szymcio [STS] ________________________________________________ Mały transporter 106 Duży transporter 256 Lekki myśliwiec 1.161 Ciężki myśliwiec 101 Krążownik 173 Okręt wojenny 92 Sonda szpiegow…
-
Obrońca odbił mój skan z planety na której miał flotę , zeskanowałem SS oraz falangą a następnie puściłem flotę do ataku. Obrońca odpisał: Cytat od Szubi: „zdazy mi flota wrocic na Twoj atak ” I faktycznie zdążyła, nie kłamał Dnia 12-12-2019 22:17:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tarbin [RENTA] ________________________________________________ Bombowiec 14 Lekki myśliwiec 2.801 Ciężki myśliwiec 1.734 Krążownik 667 Okręt wojenny 381 Pancernik 25 Mały transporter 2.009 ___________…