Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Wielkie gratulacje wielka niesprawiedliwość uni fusion troche zażegnania ciekawie się robi w topce floty, czekam na następne poczynania wojny OLD vs KNR, SzO Dex, ciekawe czy Ci się będzie chcialo odbudowywać ?
Cytat od Zaqes: „@Loyko A czy ze mną się też zgodzisz, że coś tutaj zgubiłeś? <kaszle>S&D Universum Wezn Edycja 1 [18.03.2019-18.04.2019]<kaszle> @Absynt A ładnie prosiłem o widoczność czasów w RW... Już ten angielski chyba przeboleję, choć wygląda to dziwnie na tle 150 polskich raportów , ale chociaż te czasy... ” wybacz, na szybko wrzucalem nastepne beda poprawne !
gratki,piekny zysk Ci na mnie wyszedł Problemy prywatne i zwyczajnie zapomniałem, 20 min po wlocie leciały tylko dofarmy na 5 min, nie chciało mi się już ratować tych pwru groszy szo jakies bedzie :p to tylko cyferki
graty, piekny zysk wyszedl... pozazdroscic bylem w drodze, zapomnialem totalnie, ze flota siada xd 25 min po starciu dopiero zalogowany, wiec nie bylo co zbierac