Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 103.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Loteria - Edycja 1
Absynt - - DiD Himalia
Postjedziemy tutaj, dzis Tome... sry Fruzelinka mi uciekla w US dziwne, bez akt w 5 min dala rade xd
-
Loteria - Edycja 1
Absynt - - DiD Himalia
PostAha, głos ludu, ale nie można na RECe głosować, bo nie ? Mi to pod usługiwanie wojska podchodzi
-
Loteria - Edycja 1
Absynt - - DiD Himalia
Postfajnie, ze sa zliczane głosy niewazne, stworzymy osobną kategorie - zerujemy RECe, sam pisałeś, że nudy, Fruzelinka wygrywa narazie
-
Loteria - Edycja 1
Absynt - - DiD Himalia
PostFruzelinka, dwa razy mi moona zniszczyła, nie jest z REC wiec moge typowac #regulaminowo.
-
zemsta, zemsty... Fruzelinka juz na 5 kk zysku sfarmiona dzień jak codzień...
-
siadło to siadło gratki, trafiliście idealnie, szo bedzie do naSTepnego
-
czubulus [KNR] & Dobrygracz [KNR] & ViZZioN [KNR] & El Marek [KNR] vs. Absynt [LOW] & El Charizard [BANKSTER] ~ 322494.37%
Absynt - - Starcia Wezn
PostCokolwiek napisze, to i tak będę najbardziej winny w tym RW i nikomu nie życzę, by w ten sposób padł. Najgorszy bait jaki może być. Moje relacje z Charim były można to nazwać impulsywne: pomysł Chariego, marne szanse na wykonanie, ale się zgadzałem i w pewnym stopniu zbudował na tym zaufanie do mnie. Akceptowałem jego taktyczki i tłumaczenia, że wszystkie chwyty dozwolone i że to gra strategiczna, ale wkońcu się skumulowało i jeszcze dosłyszałen od wronek, że na mnie też poluje, więc wymyśliłem …
-
Freeman [KNR] vs. Loyko [BANKSTER] ~ 166295.36% / OBRONA / - wojenne RW
Absynt - - Starcia Wezn
Postloyko niezly hardcore, 55k pc padlo i mimo aktywnosci Free wlecial... Ty farcie jeden! Zysk przemega,graty przetapiaj na eko No i KNR w reckach cieszy
-
TOP 1 ACS - czubulus [KNR] & El Marek [KNR] vs. Krystiano [SMERFY] ~ 662097.8%
Absynt - - Starcia Wezn
PostEch, w Krystianie pokladalem nadzieje, że ukróci troche potęge KNR, nie pykło w Banksterach teraz siła wielkie graty i miłego przetopu oby na EKO, bo starczy Wam już tych latajek
-
Siemanko, Dawno mnie tutaj nie było po tej stronie w ogóle kiedyś byłem? No nic, próg jest, gościu na nieaktywce już bardzo długo, więc siadło mięska mało, straty duże, cos tam na + jest Pozdrowionka dla sojuszu, Cezara i Damiana :D! Dnia 30-04-2019 09:29:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Absynt [LOW] ________________________________________________ Mały transporter 29.700 Lekki myśliwiec 49.616 Krążownik 8.949 Okręt wojenny 13.955 Pancernik 41.145 ______________________________…