Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 154.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ten co się rozlatał Graty lamko, tak trzymaj
-
[mniam] graty steka, nawet jest zysk Administrator Forum kasai:Offtopic usunięty.
-
Jak w temacie, kupię deuter, każdą ilość Jeśli ktoś miałby ochotę zacząć grać na u68 jestem skłonny pomóc w rozwoju konta na poczet przyszłych wymian handlowych Kupię również każdą ilość mt/dt/lm! Proszę o kontakt na forum discordzie: Guderian#5991 (tu mnie można znaleźć) lub w grze, nick: Guderian zapraszam do kontaktu, na pewno się dogadamy
-
Cytat od kruszynka: „Jak już Art wspomniał kwestia gracza o którego pytasz jest zamknięta. Jednak chciałbym się odnieść do Twojego pytania ogólnie. Być może rozjaśni to trochę pewne kwestie pozostałym Twoim kompanom. Gdyby napisał to gracz który nie był nigdy w teamie może by mnie pytanie nie zdziwiło. Ale napisał to ex teamowiec który jeszcze nie tak dawno był w naszych szeregach. Antharas zadam Ci również pytanie. Hipoteczna sytuacja. Slabsi gracze A,B,C wysyłają tego samego dnia do gracza D s…
-
Po odpowiedniej ilości takich samych akcji przez określoną ilość czasu (jak mniemam dla każdego uniwersum jest inna) wyrzuca z gry do lobby. Po każdorazowym zalogowaniu w przeciągu 20-40 minut liczba akcji, która musi się powtarzać maleje do momentu w którym ma się ochotę bliżej podyskutować z matrycą monitora bo wylogowuje co 5 układów wysłanych sond.
-
Dzięki Kajak za konto i zaufanie Pozdrowienia dla Kajaka, znajomych i sojuszu [url]https://www.youtube.com/watch?v=O1ob1WNW9J0[/url] Dnia 19-06-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guderian [MAMMAMIA] ________________________________________________ Pancernik 100.000 Krążownik 200.000 _________________________________________ Obrońca Chobgob [PZT] ________________________________________________ Mały transporter 9.141 Duży transporter 67.157 Lekki myśliwiec 739.332 Ciężk…
-
@Art czy % z pztów na 16 pozycji można ustawić w menu którym ustawiasz poszczególne parametry uniwersa? Jeśli tak to czy każde z uni mogłoby otrzymać ankietę z jego ewentualnym podwyższeniem, pozostawieniem bądź zmniejszeniem? Edit; ciekawie byłoby pograć na uni z pztem piratów ustawionym na 80 czy 0% Speed floty x6, pz z piratów 80% z ludzi 70% i banowanie za boty
-
Mogłem się domyślić, że nie Ty liczyłeś Graty i z fartem
-
Cytat od john malkowitz007: „Witam Gratulowalem na priwa , gratuluje i tu Odbiore z %%% Kto nie atakuje to nie ma wtop No chyba ze swoje pushowki , wtedy nie ma ryzyka wtopy , bo leci sie na pewniaka Pozdrawiam ” Czyli tak jak ty atakujesz sadu bo to chyba jedyne konto na ktorym nie wtopiles