Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 154.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
transy złapane na fali, szybki skan dokąd, problemy logistyczne i bum pozdrowienia dla znajomych @asherl @RolnikSzukaZony @szturman @Scofield u9 @Antharas oraz jak zwykle reszty pizzowej orkiestry unknown.png [url]https://www.youtube.com/watch?v=bv-Ojy6UZG4[/url] Dnia 02-08-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guderian [MAMMAMIA] ________________________________________________ Reaper 53.517 Okręt wojenny 404.973 Pancernik 511.246 Lekki myśliwiec 19.685.444 Krążownik 300.000 ____…
-
A co to się stanęło Czuję się jak na...... ziomek, którego niosą przez te stejki dzisiejsze Graty i trzymaj passę to i reszcie może gul skoczy i zaczną coś kreatywniejszego niż 16tki robić nutka sztos!
-
lul graty Administrator Forum kasai:Proszę bardziej rozwijać swoje wypowiedzi.
-
to ja leciałem na st? graty
-
Daje o sobie znać, że dalej żyję przy okazji (chyba) pb solo - wstyd, przy okazji mnóstwo problemów logistycznych... Policzone zawrócone stacjonuj pod falę dofarmów Pozdrowienia dla pizzermanów, szczególnie @Selavi za pomoc w klikaniu fali jak i dla znajomych @RolnikSzukaZony @asherl @Antharas @Wisior @Pandix przy okazji pozdrawiam również obrońce unknown.png youtube.com/watch?v=uJ8oEWMZ0c0 Dnia 30-07-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guderian [MAMMAMIA] ______________________…
-
Cytat od cokolwiek: „Tęgie głowy z GF po raz kolejny pokazały, że nie rozumieją co jest problemem ogame. Oni naprawdę myślą, że przy braku rynku te przedmioty cokolwiek znaczą dla kont-pushówek obsługiwanych przez boty? Serio? Przecież brak przedmiotów to jest dla nich dobra wiadomość - mniej śmieci, więcej zasobów na push. A na starych uni i tak topowi latają bez pionierów - właśnie po to, aby nawet przez przypadek nie znajdować przedmiotów - skoro jeden pirat da im 100 razy większy zysk niż na…
-
Graty, trochę tych pancy naklonowales rynkiem
-
Graty lamy, może jeszcze coś z Was będzie
-
a Ty wiesz w ogóle jaką grę adminujesz? na privie napisałem Ci co działa nie tak i dlaczego, olałaś temat i kazałaś mi spadać na szczaw. Skoro nie widzisz problemu w opisaniu szerzej problemu tutaj, to spoko. Wasz "antybotowy" system się sypie przez co "randomowo" wylogowuje ludzi. Podczas zwózek jeśli określona liczba akcji przekroczy "próg", który został z góry narzucony przez programistów to zwyczajnie wywala Cie do lobby, tak jest ze wszystkim jeśli robimy coś odpowiednio szybko. W momencie …
-
youtube.com/watch?v=MvugfVQQeGY Dzięki za cynk, kontra z przypadku Dedykacja dla @Migotka i jej moonów Pozdrowienia dla pizzermanów i znajomych @asherl @RolnikSzukaZony @offline @gardze wami @Antharas i lzs petardy Dnia 20-07-2020 10:47:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guderian [MAMMAMIA] ________________________________________________ Okręt wojenny 305.478 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor Bazyli [MAMMAMIA] _________________________________…