Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 154.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Bez moich sond mogłoby być ciężko, graty szkoda że więcej dexu nie było
-
No tak, najpierw bezczelnie kłamiesz o 70% razem z dagmarką, a teraz 60 i 70% nie ma żadnej różnicy wg. Ciebie. Otóż ma i to znaczną, przy 60% trudniej znaleźć bunkier, który i przy 40% niebyłby rentowny, natomiast przy 70% praktycznie kazdy bunkier jest do przeorania z zyskiem, a i utrata całości/większej floty daje możliwość wyjścia na większy plus w momencie zebrania złomu niż osoba wygrywająca bitwę. unknown.png Takie coś nie byłoby rentowne nawet przy 90% PZ, dagmarka popłakała że jest bied…
-
Przeczytaj mój tekst cały i ze zrozumieniem, może wtedy zauważysz, że nikt nie chce 70% Twoje teksty to nic innego jak manipulacje, nawet nie subtelna, niestety jak wiadomo wiadomości takie nie są traktowane przez modów w postaci ostrzeżeń, tudzież kasacji postów więc dlaczego miałbym zgłaszać? Chodzi o człowieczeństwo, wypchając komuś w usta coś, czego nigdy nie powiedział i przeinaczanie jego słów/tekstów to manipulacja. Manipulacji nie nazwę walką o swoje, a manipulacją bo nazywam rzeczy po i…
-
Wystarczy zobaczyć jak manipulacyjną wiadomość dagmarka wysyła do ludzi... po prostu żenada "Dagusia14.08.2020 15:02:08 UWAGA! Na wniosek flociarzy... Administracja Gry dziś roześle ankietę o zmianę PZ z 40% na nawet 70-80%. Większy PZ to większy zysk dla atakujących (tez z satelit :>). Dodatkowo mniej odzyskujemy floty po złomie z DOKu. Dlatego... ... Zagłosuj na 40%! PS. PZ na uni nie wpływa na PZ z ekspedycji PS. Nie nie wierz również w rzekoma obronę. Jak każdego będą bronic to na kogo będą …
-
Przeczytaj mój czy Antharasa post w którym obowiazujemy się do pomagania górnikom, którzy traciliby satelity przez sateliciarzy. Flociarz nigdy nie grał flota po to aby wysyłać ja na 16 pozycje i nabijać puste punkty grając PvE jak górnik. Flociarz grał flota aby doświadczać PvP, mieć satysfakcję ze swych ataków, starć tytanów, dreszczyk emocji który zapewnia lot na swojego oponenta i zastanawianie się do samego końca czy to może przypadkiem nie jest pułapka. Rozumiem, iż w Waszym interesie jest…
-
Cytat od Mirmir: „Właśnie zapytałem i nie tylko Generałów ,ale wszystkich graczy unii 68. Czy Incoming zna odpowiedz ,dlaczego np na Librze gdzie jest dużo większy procent złomu i tak cała czołówka to odkrywcy i mało kto złomuję. ” Bo zostały tylko dwa liczące się sojusze i żaden z nich widocznie nie jest gotów podjąć ryzyka jakie by się wiązało z grubsza akcja i jego konsekwencjami
-
Jest jednakże pewna zależność pomiędzy wyższym pz a plażą i zależnością tą wcale nie są ekspedycje i wysoki pz Większość nowych uniwersów dominuje jeden, bądź dwa sojusze, które albo się ze sobą naparzają albo w przypadku jednego sojuszu po prostu dominuje uniwersum i kładzie na łopatki kogo chce i kiedy chce - stąd ta pustynia, przyczyną bezpośrednią nie są ekspedycje, a małe zainteresowanie danym uniwersum pozostałych graczy, wszak wolą pójść na nowe i być wyżej w topce, jeśli akurat na tym im…
-
Moja kochana jak zwykle w formie, graty
-
pysznie, wybornie muah muah
-
dobrze ze wam zasiadlem na tych kontach bo by nie bylo starcia, brawo ja
-
Dobra, pragnę napisać jedną, dość ważną rzecz, gdyż wielu z Was jest najprawdopodobniej przeciwnikami zmiany %PZ na wyższy Drodzy gracze u68, jak się na pewno domyślacie podniesienie %PZ na wyższy spowoduje, iż Wasze bunkry mogą okazać się niewystarczające, a satelity w większych ilościach staną się potencjalnym celem do zestrzelenia przez chociażby takich graczy jak @john malkowitz007 przez co nie zdziwię się jeśli faktycznie postanowicie zagłosować za opcją 40% i grać tak jak do tej pory, bez …
-
Dzięki Panowie za kolejną wspólną akcję, oby więcej Pozdrowienia dla sojuszników, pizzermanów, znajomych, fanów oraz obrońcy - mam nadzieję że jednak u nie będzie i się jeszcze poganiamy [url]https://www.youtube.com/watch?v=3-nVl7_8zqo[/url] Dnia 13-08-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guderian [DrZgon] ________________________________________________ Reaper 138 Niszczyciel 142 Okręt wojenny 329 Pancernik 567 Krążownik 1.300 Pathfinder 505 Lekki myśliwiec 30.545 Ciężki myśliwi…
-
taka znajomość gry, że nawet nie wiesz dlaczego opóźniliśmy dodatkową sekundę przed wlotem xd
-
Polecam zapoznać się w ogóle z podstawami tejże gry zamiast robić z siebie idiotę. Zostałeś pierwszorzędnie ograny i wypadałoby wziąć na klatę zamiast za wszelką cenę próbować wyjść z twarzą - taki urok tej gry, że wszystko da się policzyć oprócz RNG na ekspach
-
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
Cytat od Night King: „Nie ukradli to po pierwsze a po drugie jestem na plusie i jeszcze moona dostałem Jak coś piszesz to się zastanów 3 x bo dobre imie traci się raz . ” to gdzie surka z recków? leciałeś na pz gdzie było 52kk surki, przywiozłeś z powrotem 6.7kk metalu i jeszcze zostawiłeś dex dzięki czemu lot mieliśmy za darmo