Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 941-960 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mati
PostW takim razie imponujące. 16 mistrzostw, Liga mistrzów polskim klubem. Nieźle nieźle. Osobiście cisne w FM 2008 Valencią, 5 sezon, 1 Liga mistrzów, 1 UEFA, ciągle okupuje 2-3 miejsce na koniec sezonu w lidze i nie mogę się przebić Długo śpisz, czy raczej wstajesz rano? Tradycjonalista czy zwolennik czegoś nowego?
-
Manchester United
PostValencią nie byłem zachwycony. Nie wiem co Ci się podobało w jego grze, bo przez pryzmat tego co oglądałem w grze Aston Villi tej jego szybkości nie widać (obejrzyj sobie A.Younga albo Agbonlahora (?)). Parę dobrych centr i ta klepka z bramką. Mocne 7 jak dla mnie. Berbatov z meczu na mecz co raz bardziej mnie zaskakuje. Przewrotki, kreatywne zagrania itd. Ten strzał zza pola karnego leciał obok słupka, gdyby nie Owen i jego plecy Przewrotka wybroniona przez bramkarza, eh pecha ma niestety.
-
Mati
PostGrałeś "na sejwa" ? Matematyka czy Polski? Jeździłeś kiedyś na łyżwach? I jak ?:D
-
Cytat od Yamato Damashi: „Pyskowałaś nauczycielom bylam bardzo spokojna , nigdy nie pyskowalam A co sobie o nich wtedy tak w główce myślałaś ]:->” Coś mi ostatni post tutaj nie wyszedł. Przysięgam, że napisałem tam pytanka i zniknęły, został sam cytat Uparta czy ustępliwa? Postawił Ci ktoś kiedyś ultimatum?
-
Mati
PostWisłą? Jakie sukcesy? Najlepszy zawodnik?:)
-
Mati
PostMusiałeś wymienić 2 kluby za którymi bardzo nie przepadam? FIFA czy PES? Grałeś kiedyś w jakiegoś Managera?
-
Mati
PostA co z Hiszpanią ?:) Jakie typy na tegoroczną Ligę mistrzów? UEFA?
-
Mati
PostCo przewidujesz na Euro 2012? Kto wygra? Gdzie zajdzie Polska? Myślisz, że znajdzie się parę nowych talentów?
-
Manchester United
PostNiezły jest. Piłka trzyma się nogi. Całkiem szybki. Dość kreatywny, niezłe 2 podania na tym filmiku, wirtuozerskie podanie do Rafaela (coś ala no-look pass ze zwodem?). Może być kawał dobrego zawodnika, zobaczymy jak sobie poradzi z Boltonem.
-
Mati
PostChyba raczej realista jak wynik pokazał. Choć gra naszych była lepsza, sporo sytuacji, tylko te strzały... Najlepszy Polski piłkarz aktualnie? Najlepszy piłkarz wszech czasów według Ciebie?