Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 551.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rozmówki u68
PostCytat od Leonidas: „Jak łyknie CSD to zobaczymy czy też będziecie urządzać takie marne prowokacje. Ja tu wcale nikogo nie podpuszczam żeby nie było ” jak łyknie CSD to beda droższse fsy i tyle
-
Chcąc zaimponowac maniakowi wizalem sie za dalsze poszukiwania efekt ponizej aha bym zapomnial KOMORNIC FOR LIFE ! Dnia 16-01-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor kakao uni6 [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 46.778 _________________________________________ Obrońca Technocrat Uriel ________________________________________________ Mały transporter 13.315 Duży transporter 14.437 Lekki myśliwiec 34.379 Ciężki myśliwiec 10.466 Krążownik 2.5…
-
Nie jest to petarda jak ta maniaka, ale ze wzgledu na ostatniego bana za płatnosci ktorego wyjasnienie sie przedluzalo dawno mnie nie bylo w ST. dzieki dziuniek za cel. KOMORNIC 4 LIFE Dnia 16-01-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor kakao uni6 [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 20.000 Mały transporter 30.000 _________________________________________ Obrońca POL ________________________________________________ Mały transporter 25 Duży tr…
-
prawdziwe boom, az mi sie kawa rozlała. wow
-
no i brawo, odpowiednie sojusze na odpowiednim miejscu
-
gratulacje sojusznicy tutaj sa czyste konta bez banow to mozna grac ;p
-
Rozmówki u68
Posttroche wstyd mi za moj byly sojusz PN. nie wiedzialem ze tam takie machlojki sie odwala
-
jako dyplomata sojuszu Lumpy Mroku Power w Kroku ogłaszam iż wygraliśmy i dokonaliśmy pełnej deklasacji przeciwnika brawo !!
-
ogłaszam remis w wojnie słownej oraz ogamowej
-
3112.05% dla lumpów dziady, kolejne rw dla nas Dnia 25-12-2019 17:35:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Agresor Zlo [TYLKO MY] ________________________________________________ Niszczyciel 3.333 _________________________________________ Obrońca Z A N Y [LUMPY] ________________________________________________ Duży transporter 44 Ciężki myśliwiec 934 Recykler 2.222 Gwiazda Śmierci 2.181 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Agresor Zlo [TYLKO MY] ___________…
-
śmiedzące rw bo agresor jest jaki jest ;]. najwazniejsze ze w plecy u agresora elo Dnia 25-12-2019 17:35:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Agresor Zlo [TYLKO MY] ________________________________________________ Niszczyciel 3.333 _________________________________________ Obrońca Z A N Y [LUMPY] ________________________________________________ Duży transporter 44 Ciężki myśliwiec 934 Recykler 2.222 Gwiazda Śmierci 2.181 _________________________________________ Po bitwie... Agreso…