Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 551.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Najważniejsze ze łosiek wie jak sie konwertuje do ST, bo juz ich kilka zrobił ;-). makłowicz nie potrafi, bo nie zdaza mu sie st zrobic (po przegranej sie nie liczy jak coś). po tym ile widze rw wklejanych na nasze forum ktore by sie łapały w ten temat śmiem twierdzic ze bysmy zalali ten temat :P. jesli o puszkonta chodzi, to wklejasz w kółko rw na tych samych osobach, to bardziej smierdzi niz nasze starcia w ST. zreszta człowieku myslisz ze mamy czas grac na kilka kont ? wystarczu ze gram na 3u…
-
chciałbym podziekować Pani Kasai za porządek w moim temacie :). hipokryta fatal error tylko by wyzywal i wyzywal.
-
dorsz pomimo tego ze trzyma flote w ukladzie z nami, tak samo jak mixter są na tyle dobrymi graczami ze nie idzie im ustrzelic floty. nie ma znaczenia to jaka sygnature ma dorsz ;D. ty error to jestes taki parasol ze zawsze poprawidz humorek Kac czy nie kac, usmiech na twarzy zawsze zrobisz
-
Nie milkną echa po ostatnim ST jeszcze a ja wjeżdżam na grubo z kolejnym !! Co prawda złomu nie zebrałem i utopilem kilka kilo DT ale bilans w okolicy +1,3mld i tak jest fajny Ave lumpy, ave Gang, i elo p n comment-vh9m-OMVYe-I98n-DLQv-C3-Alezu1-OBg-Dnl-Ew400.png Dnia 02-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kajako uni6 [P N] ________________________________________________ Mały transporter 140.000 Pancernik 23.472 _________________________________________ Agresor Hete…
-
Bycie liderem gangu to nic prostego, ba! nic fajnego. Ciagle telefony, pytania, wnioski o członkostwo, "a chodz podepnij do mnie sonde liderze"..... żeby jeszcze płacili coś, a tu nie !! Funkcja pełniona w pełni charytatywnie ku chwale dobrego humoru i sensu klikania statków !. RW to klasyczne liczenie zawróconego stacjonuj miedzy trzema moonami z zerową aktywnością. Ot kolejny dzień w biurze. Złom zajumał sojusznik Borsuka, ale zysk i tak dobry ;). Raport wklejam z bilansem "gdybym zebrał złom"…