Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 551.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
nawet w temacie nie oznaczyles ze to top1 solo gratulacje, szkoda ze sie nie przebiles costam jeszcze bys dorobil
-
Wyliczone stacjonuj miedzy dwoma teleportami . Takie fajerwerki tylko u mnie Pozdrowienia dla Gangu Dnia 05-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kajako uni6 [P N] ________________________________________________ Mały transporter 100.000 Krążownik 5.000 Pancernik 22.728 _________________________________________ Obrońca pryszcz [AVALON] ________________________________________________ Mały transporter 2.345 Duży transporter 51.600 Lekki myśliwiec 1 Ciężki myśliwiec 20 S…
-
o ja pitole aleś urwał :o . gratulacje
-
graty, konkretne pierdykniecie ! akcja byla zakrojona nie BFS a jakies liczonko wiec takie cos smakuje lepiej
-
graty lumpy, szkoda ze nie mogelm uczestniczyc w tym starciu
-
Cytat od kasai: „Temat lekko przeczyszczony, pomału już się rozpędzacie do 'strefy zakazanej' Wszystkim sugeruje wziąć dwa solidne wdechy i się zrelaksować. Jak już ktoś napisał 'punkt widzenia zależy od punktu siedzenia'. Dodatkowo moralność też jest bardzo subiektywną kwestią i myślę, że wszystko w tym temacie zostało już napisane. PS. priesten posty zostałyby usunięte także bez Twojej prośby^^ ” tyle bagna w tematach. proponuje pozamykac
-
skoro to starcie takie czyste fajne i przejrzyste to czemu nie 3X nie opisze jak to dokladnei wygladalo? mozna to wtedy skonfrontowac ;). mój pierwszy post w tym temacie, pomysłu i wykonania nalezy pogratulować, bo sama taktyka byla skuteczna. stylu, no nie... nie da rady... zachowanie takie troche frajerskie, ale skuteczne.
-
Wychodzi na to ze mozna zrobic spore starcie, z fajnym zyskiem i bez wbijania ludziom noża, tudzież jak ktoś woli inne porównanie, podając komuś drinka z trucizną Specjalne pozdrowienia dla naszego sponsora Pazika z sojuszu Misie który obiecał kazdemu atakującemu po 500kk deuteru za zbicie EncePence. Cytat od mallory: „Podziękowania za pazika za screen z czasem powrotu floty/włamanie na konto ” Cytat od andre: „sprzedam deuter 2,7:1,7:1 - zainteresowani proszę pisać pw w grze ” Cytat od Wisior: …
-
top 10 ACS speed x1 top3 i top4 są ustawione na odwrót
-
mimo wszystko ostatecznie decyduje prowadzacy temat
-
AVALON malo ST pyka, fajnie ze cos sie dzieje na dodatek kontra ! dobrze celestial ze zabrales dorsza bo on sam to by nie ubił muchy w kiblu. pozdrawiam
-
osobiście wole handlowac z graczem dorsz. Przelicznik niby podobny, ale jakos gracz milszy do współpracy. Oczywiście nie mam nic osobiście do ciap ale pare razy sie nie wywiązała z terminu dostawy jaki ustaliliśmy. Każdy zrobi jak woli, ja wole pomóc handlując z niskim top - niech chłopak sie rozwija. pozdrawiam
-
Mallory & kajako uni6 & Selene & Wisior & Andre - wszyscy z [P N] vs. Adixx [Hydrozag] ~ 7125.48%
PostAle PN jest ostatnio w gazie !! rekord satelitek na uni chyba zbity obrońca na 5lvl grawitonów dlatego takie straty mamy. Obrońca to chyba chcial solarium otworzyć na planecie, ale p n pokrzyżowało mu plany !! pozdrawiam fanów Dnia 11-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mallory [P N] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 2.029 _________________________________________ Agresor kajako uni6 [P N] _______________________________________________…