Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 551.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
świetnie skonstruowana flota john :D, widac 10lat w ogame owocuje. gratulacje chlopaki za akcje, GL lubi to! a zlodziejaszek zlomu mam nadzieje ze odesle go johnowi
-
z jednej strony skoro wykorzystano blad gry, no a wiemy co sie tamtego dnia z lobby dzialo, no to team ma racje aby zwrocic surowce. z drugiej strony, skoro obserwowales goscia tyle i sie udalo to trafic.... jeszcze z takim zyskiem to rozumiem frustracje, pewnie tez bym tak zareagował. ciezko znalezc rozwiazanie satysfakcjonujace dla obu stron, moze gdyby team oddal obroncy surke, a tobie pozwolil zostawic to co masz
-
Krótko i na temat, dziekuje żonie która była przy pc i wysłała flote na zaproszenie. Ja niestety nie moglem bo byłem w trasie. pozdrawiam Gang Kajaka, członków STAW'u (oprócz jednego), oraz króla satelita - Makłowicza Cytat od andre: „FILU dzieki za wystawienie pushkonta, przelewik zrobiony wg zalozen ” Cytat od dorsz: „DorszSzop zmienia taktykę, wychodząc naprzeciw trendom panującym na rynku - "DorszSzop" sprzedaje deuter. oferuje deuter w przeliczniku 2,8:1,8:1 - ilości właściwie nieogracznion…
-
ja nie wiem czy to efekt dorsza czy cos.... ale avalon ostatnio daje rade w ST jako wygrani gratki
-
no i brawo lumpy. najlepszy sojusz uni EUROPA udowadnia to po raz kolejny. gratulacje sojusznicy
-
brawo filet, jak zobaczylem w weekend to rw to myslalem ze deuter mi zamroczył oczy ACL fajnie zezlomowal gratulacje btw, jaka najlepsza oferta za konto ?
-
Jakiś czas mnie nie było, dostawałem za pytania na priv, co sie ze mną dzieje? czy wszystko ok? Wiec uspokajam poniższym beznadziejnym rw 300kk to ja na puszowkach zarabiam nie ruszajac statkow, ale niech bedzie. pozdrawiam gank Dnia 21-05-2019 13:49:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor kajako uni6 [P N] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 572.454 Okręt wojenny 1.700 Pancernik 29.630 Ciężki myśliwiec 1.043 _________________________________________ Obroń…
-
Podoba mi sie ten temat nscr gratulacje decycji, ja bym nie potrafil tak
-
przede wszystkim gratulacje dla encepence to juz trzy stracia w top10 ogame.pl gruby gratulacje, wywaliles w kosmos tym starciem.... zyskowo, procentowo szef winszuje