Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 551.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kochas zapomnial ze zmienil nick na swoim puszkoncie i sam swoje konto zezlomowa, o co tu chodzi nikt nie wie. ale jako dowod przez przypadek udostepnil raport. Zgloszenie do GO juz poszlo jak cos @Z A N Y kupi deuter, placi maxem Dnia 02-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kocham Cie [LUMPY] ________________________________________________ Pancernik 140.002 _________________________________________ Obrońca Czempion [KARTEL] __________________________________________…
-
z racji tego ze kapitulacja nie zostala przyjeta, jestesmy zmuszeni spuscic wam łomot Dnia 02-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kocham Cie [LUMPY] ________________________________________________ Pancernik 140.002 _________________________________________ Obrońca Czempion [KARTEL] ________________________________________________ Mały transporter 34.500 Duży transporter 12.311 Lekki myśliwiec 45.000 Ciężki myśliwiec 194 Krążownik 15.000 Okręt wojenny 11.000 Statek k…
-
Witam, mamy piatek wiec czas na kolejne st :D. Malo mnie interesuje co powie jakis lojty ze zrobione wczoraj ale wklejam dzisiaj dziadu !! Najpierrw kolega 'fnk' podpierdzielil zlom ze starcia sly oo2 (ale zgubilem raport juz), a potem zrobil mu kontre na ten atak totalna swinia z tego fnk.... czy jutro cos bedzie? zobaczymy !! Dnia 31-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fnk [P N] ________________________________________________ Pancernik 179.001 Krążownik 100.000 Ok…
-
Witam, kupie paliwo zapraszam chetnych na priv. place dobrze, jak za udany stosunek. pozdrawiam sojusz Veto oraz @Dewey Dnia 01-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor jumek [Veto] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca kupie paliwo [B_B] ________________________________________________ Mały transporter 4.500 Duży transporter 87.200 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 2.301 Sonda szpiegowska 500 Gw…
-
nie wiem dlaczego sie tak zachowujesz, przyjmij na klate konsekwencje swoich priv wiadomosci. dalej koncze pisanie bo zostalem Forumowym As'em i nie bede sie do szarych uzytkownikow schylał
-
Sporo mnie kosztowało konto jumka, ale wytargowałem sie ostatecznie szekle przelałem, a tym ST witam sie z uni Nekkar. pozdrawiam sojusz VETO oraz @NarImmor Dnia 31-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor jumek [Veto] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca aldor 1 ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 41.320 Lekki myśliwiec 255 Ciężki myśliwiec 172…
-
ahh szkoda ze nie zrobilem screenshota tamtej wiadomosci bym mogl Ci teraz wkleic john. Jesli Cie obrazilem to... ok dzieki za info.
-
hej hej, a co my tu mamy? CZWARTEK !! obiecuje ze na piątek tez cos bedzie Dnia 31-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fnk [P N] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca scubi [HQ] ________________________________________________ Duży transporter 115.000 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 9 Wyrzutnia rakiet 1.000 Lekkie działo laserowe 1.000 Ciężkie działo laserowe 100 Działo G…
-
A teraz wjezdza kajak, pseudeonim narrator trafilem puszkonto fatala, przynajmniej tak mi pisal john w ostatniej wymianie wiaodmosci, ze kaptur to konto fatala :P. surka pewnie byla dla niego przygotowana. Dnia 30-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kajako uni6 [P N] ________________________________________________ Mały transporter 150.000 Pancernik 25.927 _________________________________________ Agresor Hetevox [P N] ________________________________________________…
-
środa dzień loda, mówi mi córka. Ciężko sie z tym nie zgodzic. przedstawiam kolejne st z konta Fnk, ale obiecuje ze jutro juz nie bedzie !! Dnia 31-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fnk [P N] ________________________________________________ Mały transporter 120.000 Lekki myśliwiec 4.667.910 Krążownik 5.000 Okręt wojenny 5.000 _________________________________________ Obrońca dominikos [SG.] ________________________________________________ Mały transporter 9.000 Duż…
-
Cytat od Truck driver: „Cytat od Wojownik Kajaczenko: „na serio na johna nie potrzeba takich machlojek, moze na fatala z tego skorzystamy ” I po co robic spam? Dla beki? Jaki w tym sens? Czy nie lepiej zapakowac kogos porzadnie, na czysto i cieszyc sie, ze cos sie zrobilo jak nalezy od a do z? Ze sie ogarnia i nie potrzeba zadnych kombinacji? ” zaznacze tylko ze to wy robicie spam w moim temacie. ja jedynie odpowiadam :D. niemniej jednak mi spam nie przeszkadza w razie czego
-
oczywiscie z tym buddy to była beka, ktora niektorzy łykneli na serio na johna nie potrzeba takich machlojek, moze na fatala z tego skorzystamy
-
no niestety makłowicz juz skasowal naszego kolege wspolnego z buddy wiec bedzie ciężej przy epizodzie VI: powrót makło do ST
-
pozdrawiam last wisha, a chłopakom dzieki za zaproszenie do lotu. malo ukradzione ale i tak sie kiedys odzyska
-
nowy dzień, nowe ST. czy uda mi sie zrobic 7 - tyle ile dni tygodnia? Wszystkich fanów zapraszam do lajkowania, komciowania, oraz udostepniania !! pozdrawiam @Pazik Dnia 30-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fnk [P N] ________________________________________________ Niszczyciel 8.303 Lekki myśliwiec 1.500.000 Ciężki myśliwiec 2.575 Mały transporter 100.000 Krążownik 10.000 Bombowiec 39 _________________________________________ Obrońca Morgoth _______________________…