Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 551.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#1 20-10-2019 00:02:36 - kajako [Syrax] - 2123.67% Dnia 20-10-2019 00:02:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor kajako [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 40.564 _________________________________________ Obrońca HexoR [IPZ] ________________________________________________ Mały transporter 370 Duży transporter 6.247 Lekki myśliwiec 892 Ciężki myśliwiec 99 Krążownik 3.674 Okręt wojenny 4.581 Recykler 312 Sonda szpiegowska 1.585 Bombowiec 124 Niszczycie…
-
Rozmówki u68
Postspora wiedza o grze kolego z druzyny satelity na :15 daja od 1 do 5-7 pradu
-
byłem tylko narracja była inna
-
Cytat od PluszowyCzlowiek: „Graty jeszcze jeden i składam do was podanie :)))))))) ” niestety, sojusz zamknięty.
-
Nie milkną echa skandalu na u68. Którym jest rzekome puszowanie sie gracza kajako. Zmieniamy narracje, od teraz jestem czysty i kazdy kto bedzie pisał o mnie puszer, zostanie oskrażony o pomówienie. Fantastyczny duet kyokushin komornik kajako i gruby w natarciu na misia. obrońca podjumał jakies 40baniek zlomu i nie dal dofarmic mi reszty, niestety braklo MT :D. marudzić nie bede. CHŁOPCY DO BICIA W FORMIE !! KOMORNIC 4 LIFE !! Dnia 18-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agre…
-
Cytat od Elmo[Wieiworak]: „Cytat od Wojownik Kajaczenko: „Przykro mi ze mnie wywalono z PN za moje machlojki, ale tak czasami bywa. Po prostu mój poziom uczciwości za bardzo odbiegał od standardów tam panujących. W Komornikach pasuje jak "ulał" (tak to jest nawiązanie do grubego). pozdrawiam i dziękuje wszystkim za wpisy ” CZyli jestes na tyle uczciwy zeby w sojuszu powiedziec ze sie pushujesz ale nie na tyle zeby przestac i dlatego Ciebie wywalili bo tam wolno sie pushowac a nie wolno sie do te…
-
gratulacje obrony dla Lumpów. Szkoda ze nie mieliscie szansy wklejenia tego starcia samemu bo byście mogli mnie pozdrowic. NieFabiano zycze odbudowy chociaz dok nie pomoze
-
trzeba było @Leonidas przyjąć moje podanei do 3X i bysmy dzisiaj nie mieli tej rozmowy. Przykro mi ze mnie wywalono z PN za moje machlojki, ale tak czasami bywa. Po prostu mój poziom uczciwości za bardzo odbiegał od standardów tam panujących. W Komornikach pasuje jak "ulał" (tak to jest nawiązanie do grubego). pozdrawiam i dziękuje wszystkim za wpisy
-
Kolejne fenomenalne ST w moim wykonaniu. Po stuknięciu Micha (pozdro szajka), przyszedł czas na solówke zeby sie przywitać ladnie z sojuszem :). pozdrawiam KOMORNIC 4 LIFE Dnia 17-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kajako [KOMORNIC] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.646 Pancernik 35.120 _________________________________________ Obrońca Leczor [IPZ] ________________________________________________ Mały transporter 26 Duży transporter 16…