Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 765.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam po raz trzeci Oby nie ostatni dziś Obrońca zalogował 20 min po starciu i ładnie pogratulował. Życzę powodzenia w realu bądź odbudowy jeśli taka nastąpi.Cytat od Agat: „Agat27.10.2018 17:11:04 Dzieki za tytuł Władca Układu Milego przzetopu i dzieki za uwolnienie mnie od tego swiata zla :)” Pozdrowienia dla sojuszu , znajomych i dostawców. Kupię dex i metal Dnia 27-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ____________________________________________…
-
Witam ponownie. Tutaj wlocik w bunkierek w sumie po sam dex bo zysk słaby. Pozdrowienia dla sojuszu , znajomych i dostawców . Dex i metal w każdej ilości kupię. Dnia 27-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.000.000 Krążownik 500 Recykler 5.000 Pancernik 500 _________________________________________ Obrońca Gracz Ligi Legend [PIRACI] ________________________________________________ Duż…
-
Witam. Pierwsze st od czasu fuzji gdyż do tej pory były jedynie przepały paliwa Witam na xanthusie wszystkich nowych Pozdrawiam sojusz , znajomych i dostawców. Kupię każdą ilość metalu i deuteru . Dnia 27-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Pancernik 100.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Arzim [N-D] ________________________________________________ Mały transpor…
-
Resztka gsów co miała mnie uszkodzić poszła w piach Dnia 22-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 166.159 Krążownik 2.000 Okręt wojenny 10.000 Pancernik 2.000 _________________________________________ Obrońca levyx ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 20 Wyrzutnia rakiet 1.472 Lekkie działo laserowe 4.669 Mała powłoka ochronna 1 ______________________________…
-
Dzięki za lot sco. Pozdro dla tych co zawsze. Dnia 22-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Mały transporter 115.000 Lekki myśliwiec 2.000.000 _________________________________________ Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Mały transporter 102.694 Lekki myśliwiec 358.383 Krążownik 19.767 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca BrawoJa ____…
-
Lepiej bym tego Starrk nie ujął Dzięki i powodzenia na librze życzę po UF Będę zaglądać w Wasze starcia tytanów licząc na fajne akcje. Może kiedyś i Nas połączą A co do [ciach] to bez komentarza bo nie zasługują nawet na to Myślą ,że coś zdziałają po UF [ciach] Moderator Neferet:Obraza i ciachnięty komentarz do skoszowanego posta
-
Ogólnie to mam to gdzieś kogo wybierzecie ale skoro zgłaszacie sosa to zachowam się iście po heheszkowemu i nie zgodzę się z tym. Ponadto zgłaszam swoją kandydaturę. Od tak po złości Argumenty które przemawiają na moją korzyść to : - statystyki - Ilość ST -190 - Wygrana w S&D Jako iż nie wypada głosować na samego siebie swój głos oddam na Scofielda lub Ilusioona. Ponadto zgłaszam również gracza Ilusioon który mimo paru złomów dzielnie się odbudowuję i jako jeden z nielicznych dużo lata
-
Uni Fusion
zielu75 - - DiD Xanthus
PostJa czekam z niecierpliwością na łączenie Ciekawi mnie natomiast który to taki mądry napisał ;d scr.hu/2kx4/dkkro Czekamy na was i już się tak nie odgrażajcie Aaa i masz łapkę w góre hellmond za słowo gargantuiczne Fajne rzadko używane słowo