Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 765.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Gratki ilu Bardzo ładny wlocik i zysk też niczego sobie Tak trzymać i czekam na kolejne.

• Odrabiania ciąg dalszy Pozdro dla tych co zawsze I dex/mete kupię . Dnia 02-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca JestemKrolem [Korona] ________________________________________________ Mały transporter 3.000 Duży transporter 20.100 Lekki myśliwiec 3.124 Statek kolonizacyjny 7 Recykler 4.113 Sonda szpiegowska 388 Bombowiec 31 Gwiazda Śmi…

• Groszowe sprawy ale odrabiamy małe straty z południa Dnia 02-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Lekki myśliwiec 400.000 Ciężki myśliwiec 69 Krążownik 500 Pancernik 500 _________________________________________ Obrońca PAN JENDRULA ________________________________________________ Duży transporter 35 Lekki myśliwiec 11.111 Ciężki myśliwiec 1.111 Krążownik 1.111 Okręt wojenny 111…

• Grosze bo grosze ale bunkier przeorany Dnia 01-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Lekki myśliwiec 1.000.000 Krążownik 500 Okręt wojenny 500 Pancernik 500 _________________________________________ Obrońca fenrir ________________________________________________ Mały transporter 5.101 Duży transporter 2.600 Lekki myśliwiec 112 Ciężki myśliwiec 137 Recykler 5 Sonda szpiegowska 705…

• Graty starcia. Jak już wspominałem miło widzieć kolejnego z ND w reckach więc gratuluję jeszcze bardziej niż zwykle Do następnego.

• Przyznaję ,że obawiałem się tych recków w momencie trafienia głównej floty ale widać sen okazał się mocniejszy i obrońca przespał wszystkie wloty. Pozdrowienia dla tych co zawsze Dex i metal każdą ilość pamiętacie ? To zapraszam . Dnia 01-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Krążownik 50.000 Okręt wojenny 20.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Taternick [SPZ] ____…

• Witam. Miałem szukać tych śmiesznych dyń na forum a poźniej poskanować ale wyszło inaczej Obrońca prawdopodobnie przysnął gdyż w momencie wyskanowania go miał minutki na matce. Obrońcy życzę odbudowy Prócz głównego wlotu większość moonow została przeorana przez sojuszników i mnie Dofarmik innego moona: ogotcha.universeview.be/pl/rep…01-50c7-80c7-2660e470666f ogotcha.universeview.be/en/rep…fe-5133-bfaf-bafb4c8f544a Pozdrowienia dla sojuszu, znajomych i dostawców. Kupię każdą ilość deuteru i metal…

• Graty Bardzo ładne tankowanko Do następnego.

• Graty % może niewielki ale za to jakie tankowanie Tak trzymać i czekam na następne

• Graty starcia Widzę obrońcę często w ST po prawej. Sam go pare razy tam umieściłem . Odbudowy by było co złomować znowu

• Ojj dungeon który to już raz ? Cięzko fsa zrobić? Szo życzę i swoją drogą fajny nowy sojusz widziałem masz xD

• Noo tak to można latać Graty fajnego zysku. Pozdro

• Widzę trzymasz tempo Graty i do następnego

• Graty Dill Przedmówca ma racje ,że rzadko Cie tutaj widać ale myśle ,że teraz już z górki Widzimy się niedługo Pozdro

• Taki tam farming planetki Pozdro dla tych co zawsze Dnia 31-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Lekki myśliwiec 800.000 Krążownik 500 Pancernik 500 _________________________________________ Obrońca fenrir ________________________________________________ Mały transporter 7.518 Duży transporter 5.120 Lekki myśliwiec 146 Ciężki myśliwiec 74 Krążownik 65 Okręt wojenny 50 Recykler …

• Dzięki za locik chłopaki. Miło się złomuje kolejnego z N-D Co prawda do większości z nich nic nie mam bo ich nie znam ale wystarczy mi ,że wszyscy moi "starzy" wrogowie tam są Co do drake to przyznam ,że nick wyjątkowo adekwatny Obrońca po starciu ładnie pogratulował chociaż aż do nie wlotu nie był świadomy ,że i ja tam lecę gdyż pisał o pomoc Tak czy inaczej szacun za postawę i życzę odbudowy po mam nadzieję krótkiej przerwie Tym bardziej ,że słyszałem ,że sojusz pomoże Pozdrawiam i widzimy się…

• Miałem sobie dać spokój dzisiaj z lataniem ale wyszło jak wyszło Standardowo pozdro dla sojuszu, znajomych i dostawców. Kupie dex i metal każdą ilość . Dnia 28-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Lekki myśliwiec 900.000 Ciężki myśliwiec 69 Krążownik 5.000 Okręt wojenny 500 Pancernik 500 _________________________________________ Obrońca Azorkun __________________________________…

• Witam. Flota wyczajona przez mad maxa , dzięki niemu całe to starcie. Z powodów technicznych poleciałem sam. Obrońca zachował się nad wyraz kulturalnie po starciu więc pozdrawiam i życzę odbudowy. Cytat od Lisek84: „Lisek8428.10.2018 06:09:58 Gratuluje naprawdę ! Tyle lat się pilnowałem i tym razem udało się akurat Tobie , głupi błąd byłem święcie przekonany że zrobiłem FSa a jak widać nie . No nic trochę odbuduję i działamy dalej . Jeszcze raz brawo :)” Można zachować się kulturalnie ? Można. B…

• Ot zwykły bfs Pozdro dla pijaków i śpiochów Kupie deuter i metal Dnia 28-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Krążownik 50.000 _________________________________________ Obrońca saldator ________________________________________________ Mały transporter 21.500 Duży transporter 10.500 Wyrzutnia rakiet 10.000 Lekkie działo laserowe 3.000 Ciężkie działo laserowe 2.000 Działo Gaussa 100 Działo jonowe 29 Wyr…

• Graty widzę lmy nie mają chwili wytchnienia bo nie odbudowałeś po ostatnim jeszcze Tak trzymać. Do następnego