Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 701-720 z 765.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od m.o.u.s.i.k: „Pzt został namierzony bardzo szybko.Nie zebraliście całości bo skromnie ale podebrałem 250 recków. Paliwo na fsie jeszcze było inaczej pozbierał bym co do śrubki. Na pociechę wyczyściłem abrze 2 moony i jednego chyba jeszcze Kochan mu załatwił. Graty starcia i szczęścia ze złomem.” A widzisz tego nie wyczaiłem Ale tak to już bywa jak się na kom patrzy. Teraz już nie będzie tego problemu ale to pewnie już wiesz
-
Witam . Dawno nie było solowych akcji więc i czas na nie nadszedł Dzięki Szermierka za cynk Złom zebrany w całości przeze mnie i Szermierke. Pozdro dla sojuszu znajomych i dostawców dexu. youtube.com/watch?v=EOnSh3QlpbQ Dnia 21-05-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [WINTER] ________________________________________________ Krążownik 2.000 Pancernik 8.938 _________________________________________ Obrońca abraaa [OLD] ______________________________________________…
-
Acetonitryl [GraOZlom] & Sienio [GraOZlom] & Kanade [GraOZlom] vs. zielu75 [WINTER] & astellipe [Elite] & Sky Is Over [WINTER] & ciamajdek [WINTER] & Ruda [WINTER] ~ 31865.16% TOP1 ACS OBRONA do WOJNY
zielu75 - - Starcia Libra
PostDziękuję wszystkim za akcję ! Wyszło wybornie. Powodzenia w realu tym co kończą Super wojna, super RW , super ludzie. Tyle w temacie. Pozdrawiam wszystkich
-
Sky Is Over [WINTER] & zielu75 [WINTER] & ANIMEK [WINTER] & ciamajdek [WINTER] vs. PanSzarlatan [GraOZlom] ~ 8845.67% do WOJNY
PostMała poprawka. Pomidorową robiłem a nie kotlety Nawet mi wyszła muszę przyznać. Dzięki za lot Panowie i do naSTępnego
-
Winter is Coming [WINTER] & Tropa de Elite [Elite] 47 487,44% vs. 17 700,1% Gra o Zlom [GraOZlom] Zakończona
zielu75 - - Wojny Libra
PostDnia 09-05-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [WINTER] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Obrońca noon [GraOZlom] ________________________________________________ _________________________________________ Po bitwie... Agresor zielu75 [WINTER] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1 ( -0 ) _________________________________________ Obrońca noon [GraOZlom] _______…
-
Winter is Coming [WINTER] & Tropa de Elite [Elite] 47 487,44% vs. 17 700,1% Gra o Zlom [GraOZlom] Zakończona
zielu75 - - Wojny Libra
PostCytat od york libra: „Gdzie ja trafiłem?? Tu jakieś stare porachunki?? O co chodzi ?? Haha bardzo lubie wypowiedz gracza unique - kimkolwiek jest - piona :)” nick w grze : zielu75 żeby była jasność Pozdrawiam obie strony
-
zielu75 - - Wojny Libra
PostWojna na pół lub i całe uni jak najbardziej mi się podoba i myślę , że wiekszości graczy również Przynajmniej będzie ciekawie No ale jak kto uważa Kto się nie czuje na siłach zawsze może odejść lub U wrzucić
-
TOP 1 ACS ; b3joT [Elite] & 19#kochan [Elite] & zielu75 [WINTER] & Oddam Felippe [Elite] vs. n3cr0 kupie dex [NWO] & lolstorm [NWO] ~ 7507.1%
PostJeszcze raz dzięki za akcje i do kolejnego Złodziejowi kij w oko EDIT: Cytat od bee3joT: „ Ps. Bęben maszyny losującej jest pusty .. xD następuje zwolnienie blokady iiiiiii ;DD kolejna kulka na dzisiejszą noc wylosowana ! ” Hehehehe dobre
-
Witam. Z braku lepszego celu poleciałem ta ten bunkierek Zysk jest więc nie ma co narzekać . KUPIE DUŻO DEUTERU !!!!!!!!!!!!!!! Dnia 04-05-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Lekki myśliwiec 31.009 Ciężki myśliwiec 17 Krążownik 2.951 Pancernik 5.883 _________________________________________ Obrońca Laki [AnD] ________________________________________________ Mały transporter 387 Du…
-
#13 senwiatraka [CJTR] vs. Spartan [DMs] 1006% KLIKANIE - zawrócona stacja.
PostNo no, za takie akcje zawsze graty :)) Nie jest to nudny lot na bfs co się zazwyczaj zdarza Tak więc gratuluje jeszcze raz. Zysk niezły więc nie narzekaj
-
Akcja bez zbędnych komplikacji Obrońca zalogował z 30 min po wlocie i ukradł z 200 rec . Pozdro dla sojuszu ,znajomych i dostawców. Dnia 02-05-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Pancernik 3.723 Krążownik 2.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca MasteeoS [NWO] ________________________________________________ Mały transporter 121 Duży transporter 1.200 Lekki myśliwiec 2…
-
Witam Od rana już ze 3 osoby zalogowały podczas lotu więc już prawie straciłem nadzieję iż coś dzisiaj trafię . No ale udało się. Pozdro dla sojuszu znajomych i dostawców. KUPIE DEX !!!!!!!! youtube.com/watch?v=B8uN0HFb3BM Dnia 01-05-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Krążownik 2.000 Pancernik 4.595 _________________________________________ Obrońca YAYAMI OMATE [AnD] ___________________________________…
-
Oddam Felippe [Elite] vs. szkodnik [BOKS] ~ 992.66% - Pożegnanie z UNI
PostŁadny zysk wyszedł Gratki i powodzenia w realu
-
sadelko [MAFIA] vs. wroclawianin [nVS] 961% czyli BUNKROM MOWIMY NIE!
PostGraty sadelko odbudowa po zlomie widze trwa pozdrawiam