Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 641-660 z 765.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tak szczerze to po policzeniu nawet nie popatrzylem w bilans i wyslalem flote ;d Słabo na plus jeśli policzyć spalony deuter . Dnia 29-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Grrr] ________________________________________________ Krążownik 5.000 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Endriu20 ________________________________________________ Mały transporter 8 Duży transporter 440 Lekki myśliwiec 1.280 Ciężki myśliwiec 640 Krążownik 32…
-
Witam Lot spokojny bez komplikacji . No i parę groszy zawsze wpadło . Pozdro Dnia 29-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Grrr] ________________________________________________ Pancernik 4.000 _________________________________________ Obrońca Ines [HUSARZY] ________________________________________________ Duży transporter 2.655 Krążownik 2.001 Recykler 1.000 Pancernik 1.000 _________________________________________ Po bitwie... Agresor zielu75 [Grrr] ________…
-
Cytat od Logitech88: „Dobrze wiedzieć kto z kim współpracuje Swoją drogą, serio latacie już tylko na stojące floty? Matt to nie ma tego skilla, ten to wiadomo że steka robi tylko na bfsach (nawet na mnie). Ale Ty żeluś? masz tam skilla? czy niezbyt ” Hehe. Jak ja lubię dyskusję z takimi jak ty. Latamy na to co jest . W przeciwnieństwie co do ciebie Ogólnie to nie wiem co robisz w tym dziale. No chyba , że po prawej stronie w tytule .
-
Jeśli eko będzię większe niż przynajmniej 2 to gra będzie o wiele ciekawsza. Sam gram na x1 x1 i wiem jaka stagnacja dopada gdy większość graczy zarzuci U lub stanie się idlakiem Wg mnie najlepsza możliwa konfiguracja to : 2-3 x eko 1 x flota 50-70% zlomu 0,5 zużycie dex 6-9 gal + 25 pol + ACS No ale co gracz to życzenie więc mam nadzieję , że każdemu coś podpasuje . Swoją drogą może ktoś rozjaśnić sytuację z sondami ? Coś kojarzę ale nie pamiętam o co dokładnie chodziło.
-
Tak na szybko bo nic więcej nie znalazłem Obrońcy brakło dosłownie z minute by zalogować przed wlotem. Pozdro dla sojuszu i znajomych. Obrońcy Szo , po walce ładnie pogratulował i nie wachlował złomu mimo , że miał na to tylko pare min. KUPIE DEUTER Dnia 13-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Grrr] ________________________________________________ Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca Seciak [OGN] __________________________________…
-
Lot bardziej 4fun niż dla zysku no ale musiałem coś rozwalić. Dnia 10-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Grrr] ________________________________________________ Bombowiec 27 Niszczyciel 500 Lekki myśliwiec 817.816 Ciężki myśliwiec 586 Krążownik 5.000 Okręt wojenny 100 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca klik ________________________________________________ Mały transporter 1.773 Duży transporter 3.415 Lekki myśliwiec 176 Ciężki …
-
Graty obrony Plusik jest i % też niezły. Nic tylko szukać na fali
-
Witam po długiej przerwie :)Pozdro dla wszystkich co mnie pamiętają Dnia 24-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor oddam flote ________________________________________________ Okręt wojenny 261 Pancernik 20.001 _________________________________________ Obrońca filo007 [R W] ________________________________________________ Mały transporter 14.127 Duży transporter 4.415 Lekki myśliwiec 2.197 Ciężki myśliwiec 372 Krążownik 25 Okręt wojenny 245 Recykler 11 Bombowiec 64 Nisz…
-
Sky Is Over [WINTER] & Aladyn [WINTER] vs. skalpel [PonyClub] ~ 3646.41%
zielu75 - - Starcia Libra
PostGraty. Zysk piękny i % niemały. Szkoda kilera, Szo życzę.
-
Witam. Prawdopodobnie ostatnie moje ST na librze i ogólnie przez jakiś czas na ogame. Tak więc pozdrawiam wszystkich z którymi miałem styczność . Sojusznicy czy wrogowie , to bez znaczenia Dostarczona rozrywka i emocje często wynagradzały nie jedną noc bez snu. Szczególnie pozdrawiam sojusz. Jeszcze w ogame nie spotkałem tak zgranej ekipy Mam nadzieję , że jak sytuacja u mnie się ustabilizuję wrócę jak któreś uni i gdzieś się jeszcze spotkamy Aleee spoko spoko. Jeszcze nie kończę. Szukam godnego…
-
Elo. Ot takie drobne złapane na fali. Nie chce mi się pisać więc kończe Dnia 20-06-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [WINTER] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 135.203 Krążownik 8.000 Pancernik 8.000 _________________________________________ Obrońca osakow [WILCZURY] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.000 Krążownik 691 Okręt wojenny 500 Recykler 401 Sonda szpiegowska 12 Bombowiec 100 Satelita słone…
-
Cytat: „A co do ziela , to musisz być strasznie poruszony , że mimo paru tysięcy władowanych w anty wciąż nie jesteś najlepszy. To musi boleć, co też po Tobie widać. Niestety musze przekazać Ci smutne wieści Nigdy nie byłeś najlepszy na Librze , nie jesteś I NIE BĘDZIESZ. Kupowanie anty na nic ci się zda :*” Hehe takich to lubię co sobie wymyślają historyjki ;D Skąd wiesz ile włożyłem niby ? Powiedziałbym ci ile ale nie uwierzysz i tak więc po co ta rozmowa ?:E P.S. Zwisa mi to póki jest to robi…
-
Cytat od Kanademruu: „Cytat: „ Tylko pokaż mi na uni drugą osobę która tyle czasu poświęca na grę a przynajmniej na skanowanie. ;P” Zgłaszam się na ochotnika Zielu to nawet nie sypia, więc masz konkurencję w tej dyscyplinie A to że nie da się dogonić to nie można powiedzieć, bo tu jeden dzwon wywraca sytuacje o 180 stopni Graty SZP/szo” Ojejku zielu posiedzi trochę dłużej czasem i od razu , że nie śpi ;d Wiem , że utrudnia Wam to nieco plany ale takie jest życie Cytat od AmstelL: „BTW Jeśli star…