Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 601-620 z 765.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Hue hue . Graty ładny wlocik Coś czuję , że się dzisiaj posypie

• Kolejny i tym razem już ostatni występ tego Pana . Powodzenia w realu Dnia 19-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Okręt wojenny 653 Pancernik 1.954 _________________________________________ Obrońca PL_Destructor ________________________________________________ Duży transporter 26 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 6 Okręt wojenny 520 Recykler 9 Sonda szpiegowska 17 Bombowiec 12 Satelita słoneczny 2 Niszczy…

• Tendencja spadkowa Dnia 18-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.000 Krążownik 1.000 Okręt wojenny 657 Pancernik 60 _________________________________________ Obrońca Viceregent Alpha [S- Arm] ________________________________________________ Mały transporter 120 Duży transporter 20 Lekki myśliwiec 403 Ciężki myśliwiec 60 Krążownik 195 Okręt wojenny 252 Recykler 41 Sonda szpiegowska 13…

• Kolejne pitaczki. Deuter kupię. Dnia 18-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Pancernik 1.954 _________________________________________ Obrońca ZicoMP [Pro] ________________________________________________ Mały transporter 1.257 Lekki myśliwiec 1.480 Krążownik 1.141 Statek kolonizacyjny 1 Sonda szpiegowska 25 Pancernik 250 _________________________________________ Po bitwie... Agresor zielu75 [Heheheee…

• Cytat od Dedzik: „a to tobie podkradłem dofarm z niego ;D graty sporo sie napolowałem na obrońce niestety bezskutecznie szo obrońcy strata własciwie marna tylko surki sporo poszlo ;D ” No no ja też swoje 40kk zajumałem Gz starcia i oby więcej takich

• No no dawno się tyle nie naczytałem przy ST Graty starcia Zacne nie powiem. % na dłuuugi czas pozostanie TOP 1. No i zysk też wyszedł całkiem miły. Przy takich akcjach jak zwykle jest wiele szczekania ale nie powiem uśmiałem się czytając to. Pozdro dla detektywów i wszystkich co mieli swoje wersje tego starcia (prawdopodobnie z nami w udziale ) Cóż bawmy się dalej zamiast pisać tutaj głupoty

• Dziekuje za dedy. No i gz starcia. Mimo wszystko wyszło na plus BTW nie odpisales mi w grze i nie wiem co robić Pozdro i do następnego

• Groszaki Dnia 16-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 31.300 Pancernik 500 _________________________________________ Obrońca PL_Destructor ________________________________________________ Duży transporter 20 Krążownik 35 Okręt wojenny 600 Recykler 3 Bombowiec 56 Satelita słoneczny 2 Niszczyciel 260 Pancernik 52 Wyrzutnia rakiet 700 Lekkie działo laserowe 5 Ciężkie działo laserowe 15 __…

• Lepszy rydz niż nic Dnia 14-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 26.000 Krążownik 100 Pancernik 200 _________________________________________ Obrońca Stephen Hawking [T_M] ________________________________________________ Duży transporter 188 Lekki myśliwiec 308 Krążownik 220 Okręt wojenny 446 Recykler 40 Sonda szpiegowska 30 Satelita słoneczny 122 Niszczyciel 2 Pancernik 87 Wyrzutnia r…

• No no graty. Naprawde ładne top 1 solo A zysk wręcz kosmiczny Obrońcy odbudowy

• Hehe no widziałem jak wiosłował ;D Swoją drogą sam leciałem na niego wczoraj ale był ;d Odbudowy co by w przyszłości było gdzie zawitać

• Nawet wiem co masz na myśli Rozmawiałem z obrońcą mówił , że będzie I tego mu życzę

• Witam. Jakieś znowu drobniaczki . Tym razem obrońca nie wachlował złomu . Życzę Szo Pozdro dla tych co zawsze DEX DEX DEX !!! Dnia 12-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Krążownik 2.000 Pancernik 1.954 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Zgubilem Tatusia [LSP] ________________________________________________ Mały transporter 640 Duży transporter 1.400 Lekki myśliwiec…

• Cytat od ELEA: „SIEMA OSZOŁOMY !!!! NIE ANTY TYLKO ZAWRÓCIŁEM RECKI Z 1;1;9 NIK KIEROWNIK , KTÓREGOŚ Z WAS MOONÓWKA NA BANK RECKI WRÓCIŁY I BÓL ZŁOM ZEBRANY W CAŁOŚCI , ODBUDOWA PEŁNĄ PARĄ DO NASTĘPNEGO ! ” Hehe. Oczywiście , że do następnego

• Akcja w sumie typowo 4f bo na 90% wiadomo było , że złom u obrońcy . Do nastepnego

• Sieema. Tutaj z kolei obrońca po wlocie zalogował ,pogratulował po czym zawinął trochę recy i poszedł na małą drzemkę Dex kupie ! Dnia 08-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Pancernik 1.374 _________________________________________ Obrońca Zgubilem Tatusia [LSP] ________________________________________________ Mały transporter 1.136 Duży transporter 590 Lekki myśliwiec 1.273 Ciężki myśliwiec 1 Krążow…

• Witam. Spokojny lot w układzie bez niespodzianek. Dex kupie ! Dnia 08-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Duży transporter 100 Lekki myśliwiec 20.000 Krążownik 500 Pancernik 400 _________________________________________ Obrońca Xenomorf [Moon] ________________________________________________ Mały transporter 23 Duży transporter 110 Lekki myśliwiec 700 Ciężki myśliwiec 50 Krążownik 300 Okręt wojenny 1…

• Witam Drobniaczki ale lepszy rydz niż nic Ten Pan już 2 raz widać się nie nauczył. Pozdro dla znajomych i tak dalej ;D KUPIE DEUTER Dnia 07-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Krążownik 600 Okręt wojenny 82 Pancernik 2.045 _________________________________________ Obrońca Proconsul Tamril ________________________________________________ Duży transporter 400 Lekki myśliwiec 1.500 Krążownik 500 Okręt w…

• Ładnie sąsiad Lecimy dalej Ładny zysk wyszedł. Pozdro.