Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 581-600 z 765.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam ponownie. Kolejny bfs. Dnia 28-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Okręt wojenny 608 Pancernik 4.301 Sonda szpiegowska 15.000 _________________________________________ Obrońca Macias [ZLMRZ] ________________________________________________ Mały transporter 3.723 Duży transporter 87 Lekki myśliwiec 1.698 Okręt wojenny 1.782 Recykler 1.829 Sonda szpiegowska 527 Niszczyciel 24 Pancernik 439 ______…
-
Witam. Zwykły bfs. Cytat od Nakata: „Nakata28.01.2018 08:37:42 Gratki;) wieczorem znajomy miał wypadek samochodowy,nawet nie pomyślałem o grze,teraz wróciłem ze szpitala u niespodzianka:( niech Ci złom dobrze służy powiedzonka w grze.” Mam nadzieję , że ze znajomym wszystko gra. Dex kupię i metal Dnia 28-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Krążownik 10.213 Okręt wojenny 610 Pancernik 4.301 __________…
-
Siema. Obrońca zalogował po 7 min po starciu pogratulowal i podebral 1,5k recy ;p Bez większych strat więc źle nie jest. Dnia 27-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Pancernik 4.012 _________________________________________ Obrońca Rysiek [W_P] ________________________________________________ Mały transporter 9.375 Lekki myśliwiec 3.330 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 780 Okręt wojenny 28 Statek koloniz…
-
Kupie deuter i metal a zgadnijcie za co Pozdrowienia dla osoby co wyskanowała to 10 min przed moim wlotem . Dnia 27-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Krążownik 8.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Strzelam pestkami [T_M] ________________________________________________ Mały transporter 1 Sonda szpiegowska 140.590 _________________________________________ Po bi…
-
Witam. Tym razem zysk mnie zadowala Deuter kupię Dnia 25-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Mały transporter 3.595 Lekki myśliwiec 43.778 Krążownik 8.669 Okręt wojenny 616 Pancernik 2.483 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Morkantor [MFS] ________________________________________________ Mały transporter 1.135 Duży transporter 774 Lekki myśliwiec 1.763 Ciężki myśliw…
-
Cytat od tereth: „Cytat od ukati: „Cytat od tereth: „trafiliście nasze najsłabsze ogniwo jeszcze niedawno prosiłem go o rozwagę... co jak widać na nic się przydało... gratki wlotu ” najsłabsze ogniwo chyba poleciało gratki wlotu ” sam podszedłem z tamtad jak już a powód?nie zamierzam być z farma w jednym sojuszu z farmami się jedzie a nie trzyma pod skrzydłem ” Nawet jak by odstał jeszcze i z 5 złomów to nie wywalił bym go z sojuszu. Bo widzisz są rzeczy ważniejsze niż "szacunek ludzi przeglądar…
-
Po pierwsze graty . Ładna akcja i wszystko jak w zegarku. Orzechowi mam nadzieje Szo. To tylko gra Cytat od M4ti: „Haha Gratku ekipo, pięknie wyklikane. Jak Wam się udało ubić członka najlepszego sojuszu na uni? Przecież tam grają sami pro Przetapiajcie ” Hehehe nie oceniaj na podstawie wypowiedzi jednostek . Polatamy zobaczymy kto jest pro a kto nie. A gadanie jest tu zbędne
-
Witać. Od siebie dodam , że nie był to Bfs Dnia 22-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 500 Okręt wojenny 636 Pancernik 1.935 _________________________________________ Obrońca irshy [Moon] ________________________________________________ Mały transporter 18 Duży transporter 95 Lekki myśliwiec 324 Ciężki myśliwiec 507 Krążownik 579 Okręt wojenny 594 Bombowiec 189 Niszczyciel 42 Pancerni…
-
No no ładny strzał Trochę podebrane ale zysk też niezły Do następnego