Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 561-580 z 765.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam. Cóż na każdego kiedyś przychodzi pora z różnych przyczyn. Tutaj przyczyna jak najbardziej zrozumiała . Cóż mogę dodać . Ogólnie to ubolewam nad tym ,że tracimy kolejnego gracza na wysokim poziomie zarówno ,gry , kultury jak i zachowania i jak pokazuje to ST klasy. Śmiem twierdzić , że bardzo mało osób ze społeczności ogame odeszło by w taki sposób świadomie. Pamiętam jak w pierwszych tygodniach gry napisał do mnie Bandit. Coś czy rzucę mu jakiejś surki na start. A , że wiadomości takich m…
-
Zamiast do wora to ... Wyszło szydło z wora. Hahahahaha [ciach] Moderator Neferet:nieregulaminowe treści
-
Witam. Niestety również wykupiłem mniejszy pakiet puszu więc i zysk taki se. youtube.com/watch?v=Uql3mAPuxdg Dex kupie Dnia 13-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.264 Pancernik 7.669 Sonda szpiegowska 10.000 _________________________________________ Obrońca caramba24 ________________________________________________ Mały transporter 59 Duży transporter 1.595 Lekki myśliwiec 2.250 Ciężk…
-
dex kupie Dnia 11-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Okręt wojenny 908 Pancernik 7.421 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca macierewicz [Moon] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.000 Krążownik 1.600 Okręt wojenny 1.000 Bombowiec 500 Niszczyciel 100 Pancernik 100 Lekkie działo laserowe 66 _________________________________________ Po bitw…
-
Dnia 08-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 70.000 Ciężki myśliwiec 87 Krążownik 5.000 Pancernik 4.000 _________________________________________ Obrońca Perishock [PwP] ________________________________________________ Mały transporter 410 Duży transporter 50 Lekki myśliwiec 1.000 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 2.150 Recykler 56 Sonda szpiegowska 30 Satelita słoneczny 223 Wyrzutnia rak…
-
Wrzucam za mieszka. Graty starcia. Coś wyzbierałeś więc źle nie jest. Pozdro. Dnia 05-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mieszko I [NKH] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 4.121 Krążownik 1.264 Okręt wojenny 1.319 Pancernik 178 _________________________________________ Obrońca Outofmyway [SPC] ________________________________________________ Mały transporter 7 Duży transporter 170 Lekki myśliwiec 668 Krążownik 1.874 Okręt wojenny 202 Re…
-
Witam. Lot między odświerzeniem na akcie Obrońca podwiosłował 280 rec niech ma DEX KUPIE Dnia 05-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Krążownik 9.609 Okręt wojenny 581 Pancernik 7.445 _________________________________________ Obrońca Miracle [Hanza] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 1.500 Lekki myśliwiec 62.448 Krążownik 12 Statek kolonizacyjny 1 Recy…
-
No no się kurki rozbrykały No i tak ma być Graty fajny % i zysk czego chcieć więcej ?
-
Za 1 wszym razem z tego co wiem. Graty chłopaki ładna akcja. Ale recki mogliście dograc. A tak złom u mnie. W sumie gdyby obrońca nie napisał, pewnie bym nic nie zebrał i nie zauważył złomu bo w pracy byłem kiedy to się stało.