Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 541-560 z 765.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
zielu75 [Heheheee] vs Jarun [Sprite] 377.52% Dnia 08-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Krążownik 4.000 Okręt wojenny 1.986 Pancernik 8.000 _________________________________________ Obrońca Jarun [Sprite] ________________________________________________ Mały transporter 4.906 Duży transporter 1.553 Lekki myśliwiec 997 Ciężki myśliwiec 60 Krążownik 110 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 60 Sonda szpiego…
-
Cytat od Kulfon: „hahah ty zawsze trafiasz tych nie uchwytnych czekam na starcie 3x mistrzu puszu .... mowisz ze nabudowujesz a pozniej trafiasz ponownie .... strzelam pestkami znowu i znowu ty ... to i 3 raz bedzie palilo a ty trafisz .... ” Niewiele zrozumiałem z tego bełkotu. Możesz przetłumaczyć na język Polski?
-
Witam. Średnio wierzyłem ,że wejdzie a tu weszło Miałem lecieć krk ale , że paliły więcej i leciały pare min dłużej poleciałem pc. Ale i tak wiadomo , że pusz Dnia 07-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Strzelam pestkami [T_M] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1 Sonda szpiegowska 330.673 ________________…
-
Wstyd wstawiać ale co tam jakoś trzeba nabijać posty na forum Obrońca zalogował z minute po wlocie i ładnie podebrał 138 rec Pozdro dla naczelnego wazelinarza raficzka youtube.com/watch?v=2tN875A3Bj8 Dnia 06-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.006 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca abecedek ________________________________________________ Duży transport…
-
Witam. Stało, nie stoi. A wszystko zasługa ilusiona bo nie moje rejony Przez co lot daleki, drogi ale opłacalny. Skład taki a nie inny bo reszta w locie była. Cytat od Ilusioon: „pozdro dla sojuszu i czytajacych” Obrońca zalogował 10 min po wlocie, pogratulował i wrzucił urlop. Tutaj parę słów od niego. Cytat od Superjajo: „Podziękowanie dla wszystkich za grę , konto umierało powolna śmiercią Zielu sprawił ze nastąpiło to szybciej.Szkoda ze jak miałem oddać wkoncu nie oddałem może ktoś by zrobił…
-
Witam. Kolejny pusz wiadomo ocb rafik smaruj otwory :** Dnia 27-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.315 Pancernik 18.858 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca abecedek [Moon] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.092 Niszczyciel 1.051 Wyrzutnia rakiet 1.067 Lekkie działo laserowe 240 _________________________________________ P…
-
Witam. Na tego Pana było latane wiele razy , zawsze logował albo odświerzał. Dziś zabrakło prądu ponoć. Pozdrowienia dla mojego ulubieńca rafika za specjalnym podkładem muzycznym youtube.com/watch?v=C-u5WLJ9Yk4 Kupie deuter Dnia 27-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Pancernik 10.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Torr3z [Pro] ___________________________________…
-
Witam. Skan, obserwacja, lot. Obrońca wywiosłował z 500 recy, no niech ma. Kupie dużo deuteru . youtube.com/watch?v=VJ3AJ65FnXs Dnia 25-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Mały transporter 24.710 Lekki myśliwiec 117.085 Ciężki myśliwiec 62 Krążownik 13.876 Okręt wojenny 1.299 Pancernik 14.878 _________________________________________ Agresor mad max [Heheheee] ________________________________________…
-
Nowe zagadki Lamy
zielu75 - - DiD Xanthus
PostHehe tutaj to cwaniak Ale polecieć to co jajec brakło czy zysk by się nie zgadzał ? Aaaa zapomniałem . Bo słabiaczki podstawkę by mogły zrobić i taka ładna flotka by się zmarnowała ojojojoj jaka szkoda
-
Nowe zagadki Lamy
zielu75 - - DiD Xanthus
PostEhhh. A wystarczy nie pić Zagadka nr 1 Zagadka nr 2 Trudne nie było nie przesadzaj. Tylko 2 mnie omineło bo działo się chyba kiedy mnie nie było Pozdro.
-
Zagadki ,zagadeczki część 2. Kupie dużo dexu za cokolwiek. Pozdro dla Lamki i soja Dnia 23-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Statek kolonizacyjny 1 Krążownik 8.000 Pancernik 1.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Bandit Lama ________________________________________________ Mały transporter 5.237 Duży transporter 3 Lekki myśliwiec 23.276 Ciężki myśliwiec 100 Krąż…
-
Witać. Zagadki ,zagadeczki część 1. Kupie dużo dexu za cokolwiek. Pozdro dla Lamki i soja Dnia 23-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Krążownik 14.000 Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca PlayStation ________________________________________________ _________________________________________ Obrońca Bandit Lama ________________________________________________ Lekki myśliwie…
-
Kupie deuter Dnia 21-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca mntek [Korona] ________________________________________________ Mały transporter 630 Duży transporter 2.237 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 1.618 Okręt wojenny 1.502 Recykler 663 _________________________________________ Po bitwie... Agresor zielu75 [Heheheee] ______________________…
-
Cytat od Perez_Uni_38: „Cytat od zielu75: „Źle nie jest bo starcie nasze co zresztą było oczywiste , że tak będzie a ze zbiórką się liczyliśmy ” Takie pytanie poboczne? Skąd zielu wiedziales ze starcie bedzie wasze ? Masz dostep do milisekund z servera ogame ? ” Dokładnie tak. A niech to wydało się .