Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-300 z 765.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Hehe nie jestem z tego uni ale ubaw po pachy @FILU widzę lubi sobie pogadać od rzeczy Sam byłem gdzieś świadkiem jak wpisywał swoje mądrości ludowe No nic idę sobie na swoje uni . Ale co się uśmiałem to moje I bez odbioru bo nie interesują mnie jakieś wypociny . Graty starcia co by offtopu nie było . A czy było czyste czy nie niech GO rozpatruje . Zazwyczaj przy większych starciach jest ból nie powiem czego

• Ty może i nie. Ale scofield ma więcej niż 5k pc z tego co wiem

• Hehe i kolejny pyskaty w reckach Jaka szkoda. Gz scofield i poprawcie się bo straty w stosunku do zysku spore.

• Czego w tej Chwili Słuchacie ?

zielu75 - - Spam

youtube.com/watch?v=imYJpr09IgQ

• Cytat od dryDson: „3 złomy ode mnie 2 od ziela Biedny dalej moonka nie ma SzO, może następnym razem kulka wejdzie ” Myśle , że niewiele to zmieni ;d I dobrze ;d

• Eee sosa nie ma bo pełne gacie ma i gra u -fs wiec robie eko Dzięki

• Witam. Piątek 13 a więc z 5 osób mi już zalogowało podczas lotu . Ale ten nie mimo długiego lotu Obrońca zalogował 10 min po wlocie i z tego co z nim pisałem kończy grę więc życzę wszystkiego dobrego w realu i pozdrawiam Cytat od Abstynencki pieron: „ dziekuje za gre i moze kiedys sie zobaczymy na innym uni ” Złom cały mój bez 1k recków które wywiosłował obrońca . Ciekawe po co jak kończy ;d Pozdro dla sojuszu, znajomych i dostawców. DEX I MET KUPIE DUŻO ! Dnia 13-07-2018 --:--:-- następujące fl…

• Dzięki za pozdrowki i życzę następnych ST Pozdro i gz lotu. Nutka też spoko.

• Witam. Nie ma to jak expedycja z całej floty Życzę odbudowy po raz kolejny @dziamdziak - śmiało dawaj minusy przy każdym moim starciu wiesz co mnie to obchodzi ? domyśl się Dnia 13-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.006 Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Constable Moon [aSprite] ________________________________________________ Mały transporter 31 Duży…

• Witać. Jakieś tam farmienie z którego wyszło ST. Dnia 12-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Lekki myśliwiec 500.000 Ciężki myśliwiec 166 Krążownik 500 Pancernik 500 _________________________________________ Obrońca szprotqu ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Duży transporter 5.195 Lekki myśliwiec 1 Recykler 2 Satelita słoneczny 800 Wyrzutni…

• Witam. Szczerze to byłem pewny ,że obrońca zaloguje podczas prawie 15 godzinnego lotu i podniesie flotę ale widać szczęście mi sprzyja Kupie deuter i metal. Dnia 12-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 416 _________________________________________ Obrońca Czar Perseids ________________________________________________ Mały transporter 205 Duży transporter 3.008 Lekki myśliwiec 2.298 Cię…

• I zlot graczy Xanthus

zielu75 - - DiD Xanthus

Cytat od Raiden: „Rafik przyjedzie ziela do pionu ustawić, także uważajcie ” Hehe też ciekaw jestem czy w realu jest taki wyszczekany Zapraszam ja nie widzę problemu

• I zlot graczy Xanthus

zielu75 - - DiD Xanthus

Cóż wszystkim nie da rady dogodzić . Dlatego jest to napisane ze sporym wyprzedzeniem by każdy zainteresowany zorganizował sobie transport itd.

• I zlot graczy Xanthus

zielu75 - - DiD Xanthus

Cytat od zona_rolnika: „Ej to chyba zlot heheszków sądząc po składzie ” Ehm gdzie Ty widzisz większość z hehe ? ;d Bo ja widzę 80% ze sprite ludzi Wpisywać się .

• Graty. Widac nowy chyba wlasciciel nie ogarnia:) Do nastepnego

• I zlot graczy Xanthus

zielu75 - - DiD Xanthus

Haha kasy by mi nie starczyło jakby kazdy zezłomowany przyszedł Zapraszamy jak największą ilość osób. No i przekazcie w sojuszach co by więcej osób było.

• Heh a to , że inso skończył ponoć i oddał konto rozumiem uszło Twej uwadze ? Śmierdzi noobem na kilometr ;d

• Rozwijanie moona

zielu75 - - Gra

Hehe to samo chciałem wcześniej napisać ale nie dało się nie wyczuć sarkazmu w tym co napisał perezini więc dałem sobie spokój. Co do pomysłu to mi się podoba . Ale jak już pisali przedmówcy zabierze to jakaś część anty która tak kupili by gracze by zyskać więcej pól. Więc nie przejdzie

• Witam. Wstawiam za sojusznika bo nie ma konta na forum Cytat od Don Vasyl: „To ja jestem najlepszy nie ta psiocha rafik . I oczywiście pozdrawiam heheszków :D” Dnia 08-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Don Vasyl [Heheheee] ________________________________________________ Krążownik 2.000 Pancernik 8.000 _________________________________________ Obrońca JestemKrolem [Korona] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 13.208 S…

• Witam. Mimo prób przekupstwa ze strony obrońcy i małego ryzyka podstawki od kolegi z us postanowiłem lecieć do końca. Efekt poniżej. Kupie deuter i metal. Pozdro dla tych co zawsze Dnia 08-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Okręt wojenny 9.072 Pancernik 40.000 _________________________________________ Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 ____…