Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 261-280 z 765.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• I zlot graczy Xanthus

zielu75 - - DiD Xanthus

Raiden nie wiem co ma znaczyć Twój wpis szczególnie z tymi przyjaciółmi Wspomniałeś coś o fafiku więc odpowiedziałem . Spodziewałeś się ,że będzie inaczej czy co ? Prowokuj dalej jeśli tak lubisz Wiesz co mam na to ? Jak nie to się domyśl. A tak ogólnie to chciałbym podziękować wszystkim co wpadli na zlot. Fajnie było Was poznać w realu i wypić z Wami piwko Pozdro i mam nadzieję ,że nie był to ostatni zlot

• RW na śpiocha Dnia 28-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Statek kolonizacyjny 1 Pancernik 8.000 _________________________________________ Obrońca Proconsul Pegasus [PAJONK] ________________________________________________ Mały transporter 74 Duży transporter 45 Lekki myśliwiec 40 Ciężki myśliwiec 22 Krążownik 5.506 Okręt wojenny 2 Recykler 35 Niszczyciel 119 Wyrzutnia rakiet 480 Ciężkie działo laser…

• 5 lub 7 próba już sam nie pamiętam Pozdro i do zobaczenia później co niektórzy Dnia 28-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Arturro4 [T_M] ________________________________________________ Duży transporter 14.109 Okręt wojenny 555 Recykler 1.601 Sonda szpiegowska 655 Satelita słoneczny 90 Niszczyciel 13 Ciężkie działo laserowe 26.747 Ma…

• Wiele razy obserwowałem obrońce na falandze . Ostatnio zaobserwowałem ,że połączył wszystko w całość co skłoniło mnie do częstszego zaglądania co tam u niego słychać. Pozdro dla tych co zawsze a w szczególności dla @Mad Max Ufop U21 za pomoc. No i do zobaczenia na zlocie Dnia 26-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Pancernik 8.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca M…

• Graty jak zawsze w formie Bij póki jest co bić Cytat od Demeter: „Brawo Scofi ... jeszcze 15 Dla obrońcy SzO oby było bo graczy coraz mniej ” Ehh niestety racja ;/ . Dzisiaj nawet chyba jednego ubyło . [ciach] Moderator Neferet:Prowokacja

• Dobitka doku Dnia 23-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca XanaX_ZEGNAM ________________________________________________ Mały transporter 1.326 Duży transporter 4.297 Lekki myśliwiec 10.935 Ciężki myśliwiec 156 Krążownik 312 Okręt wojenny 2.503 Recykler 1.560 Pancernik 499 _________________________________________ Po bitwie... Agresor z…

• Nuda... Dnia 23-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Mały transporter 7.000 Lekki myśliwiec 917.829 Ciężki myśliwiec 197 Krążownik 1.000 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca Primo [Korona] ________________________________________________ Mały transporter 15 Duży transporter 4.000 Lekki myśliwiec 1 Okręt wojenny 2 Satelita słoneczny 572 Pancernik 10 Wyrzutnia rakiet 50.000 …

• Jak trwoga to do Boga a jak Ci ktoś nie jest potrzebny to milcz ;p Graty starcia .

• Fajny nick obrońcy Graty starcia. Odbudowy zakładam ,że nie będzie ;p

• No no furianie po lewej stronie Graty rzadki widok

• St na minus rzadko zdarza się widywać Gratki trafienia. Chociaz zostalo mu/ jej jeszcze pare planet z podobną obroną więc czekamy na kolejne

• Hehe mnogo mnogo bo taki srogi plan napewno układał niejeden strateg No ale tak to jest ,że płaczą najwięcej ci którzy najmniej latają ;p misja transportuj się nie liczy tutaj ;p I St po prawej stronie też Bez odbioru hehe.

• Więc jeśli to była ustawiona akcja przez was to pewnie się zmartwicie informacją ,że za to bana nie ma Ale pomarzyć zawsze można Tyle wasze

• Pozdrowienia dla sojuszu, znajomych i dostawców . Ilusioon odbudowy. Dnia 22-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Pancernik 100.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca XanaX_ZEGNAM ________________________________________________ Mały transporter 8.500 Duży transporter 2.922 Lekki myśliwiec 70.102 Ciężki myśliwiec 1.000 Krążownik 2.000 Okręt wojenny 16.045 Statek kolo…

• Rozbijania się ciąg dalszy Dnia 21-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Lekki myśliwiec 90.000 Krążownik 500 Pancernik 500 _________________________________________ Obrońca CMG [aSprite] ________________________________________________ Mały transporter 6 Duży transporter 34 Lekki myśliwiec 10.491 Ciężki myśliwiec 15 Krążownik 800 Okręt wojenny 100 Recykler 3 Sonda szpiegowska 99…

• Siema. Mało opłacalny lot ale przetopie lm na eko chociaż Dnia 21-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Lekki myśliwiec 450.000 Krążownik 1.000 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca Bio [Moon] ________________________________________________ Mały transporter 40 Duży transporter 270 Lekki myśliwiec 4.727 Ciężki myśliwiec 28 Krążownik 2.411 Okręt wojenn…

• Witam Ledwo się mieści ale co mi tam Dnia 21-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca High Ground [aSprite] ________________________________________________ Mały transporter 486 Duży transporter 8.485 Lekki myśliwiec 32 Krążownik 22 Recykler 286 Sonda szpiegowska 31.877 Pancernik 31 _________________________________________ Po bitwie... Ag…

• I zlot graczy Xanthus

zielu75 - - DiD Xanthus

Cytat od Jacasa II: „I ja się wybiorę emeryt bo emeryt ale się doczłapie mam 4 przystanki autobusem więc się zapewne odrobinę spóźnię hahahahah ” To tak jak do szkoły czy pracy Kto miał najbliżej zazwyczaj się spóźniał bo na wszystko jest czas . Mi również pasuje 18 badz jakakolwiek inna godzina.

• Witam. Nie było by całej akcji gdyby nie pewna osoba która dała mi znać co się święci Pozdrawiam i zapraszam do współpracy A obrońca musi się jeszcze wiele nauczyć . Miał 7k recków i nie zebrał ani jednego Dnia 15-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Pancernik 25.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Fabian [aSprite] ________________________________________________ …

• Widziałem jak stał w nocy ale miał akty a śpiący już byłem Graty. Rolson który to już raz ? Z 30 ? Moderator Neferet:Upominam za prowokacje.