Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 241-260 z 765.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Tickety piszcie i niech GO wyjasnia sprawe. Ja w dyskusje z Lamkami nie mam zamiaru wchodzic. Co mnie to obchodzi Co on robil z obrona ? Tym bardziej na 6g? Rw odbylo sie zupelnie w innym miejscu ale to juz nie wasz interes. Pozdrawiam cieplutko. [ciach] Moderator Neferet:Offtop

• Wczoraj mi się nie chciało wstawiać to dzisiaj już to zrobiłem Pozdro dla sojuszu i znajomych. Kupie deuter i metal Dnia 08-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Pancernik 80.000 _________________________________________ Obrońca Andrzejsafari240 [ACL] ________________________________________________ Mały transporter 2.283 Duży transporter 8.630 Lekki myśliwiec 12.849 Ciężki myśliwiec 53 Krążownik 4.666…

• Cytat od Ice_: „Cytat od zielu75: „W koncu cos wiecej Nas widac w tym dziale ” A już całkiem sympatycznie by było, gdybyście byli po drugiej stronie.Takie tam marzenia przy wtorku. Gratulacje ST oczywiście ” To do dziela Pozdrawiam.

• Tak trzymac W koncu cos wiecej Nas widac w tym dziale Czekam na kolejne. Gz.

• Groszaki. Dnia 06-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 100.000 Ciężki myśliwiec 122 Krążownik 5.000 Okręt wojenny 5.000 _________________________________________ Obrońca Kamila99 [420] ________________________________________________ Duży transporter 457 Lekki myśliwiec 1.730 Ciężki myśliwiec 73 Krążownik 30 Okręt wojenny 210 Recykler 45 Sonda szpiegowska 1 Bombowiec 152 Satelita słone…

• To co lubię najbardziej czyli fs na atakuj Dnia 06-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Niszczyciel 989 Lekki myśliwiec 820.224 Ciężki myśliwiec 124 Krążownik 5.000 Okręt wojenny 2.000 Bombowiec 1 Pancernik 5.000 _________________________________________ Agresor mad max [Heheheee] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 444.168 Mały transporter 41.788 Krążownik 5.000 Pancernik…

• Graty vasyl Najlepszą odpowiedzią na marne zaczepki jest np takie RW . Pozdrawiam Pan obserwator

• Zazwyczaj obrońca trzymał flotę gdzie indziej . Dziś rutynowe skany ukazały mi tę flotę bez opieki. Lot jeden ze spokojniejszych bez żadnych dziwnych akt itd. Obrońca zalogował jakieś 15 min po starciu i skubną 18 rec. Spoko z niego gość więc życzę odbudowy i klikania eko Pozdro dla tych co zawsze. Dnia 05-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ …

• Talib dzielnie cały dzień się świecił aż w nocy przyszła mała drzemka którą wykorzystałem . Pozdro dla niego za zdrowe podejście i zapraszamy po przerwie Deuter i metal kupię. Dnia 05-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca Talib ________________________________________________ Mały transporter 10.294 Duży transporter 4.301 Lekki myśliwie…

• Zero strat , czysty zysk Tak trzymać. Obym widywał Cię tutaj częściej Flota musi na siebie zarabiać .

• Drobniaczki. Kupie deuter i metal każdą ilość. Dnia 04-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Lekki myśliwiec 300.000 Ciężki myśliwiec 150 Krążownik 2.000 Pancernik 2.000 _________________________________________ Obrońca top24top [NO NAME] ________________________________________________ Duży transporter 95 Lekki myśliwiec 7.438 Krążownik 422 Okręt wojenny 199 Recykler 94 Satelita…

• Nazwa sojuszu: Heheheee Tag sojuszu: [Heheheee] Jaki rywal nas interesuje: Obojętnie byle był chętny Kiedy chcemy toczyć wojnę: Termin do uzgodnienia z przeciwnikiem. Dodatkowe zastrzeżenia (nieobowiązkowe): tylko system procentowy, minimalne próg 700%- 1000% , Kontakt: Ze mną w grze lub na forum. Aktualność propozycji: Aktualne do czasu zgłoszenia się rywala.

• Wczorajsza próba lotu gsami zakończona niepowodzeniem , ale dziś na fali ciekawe rzeczy widziałem u obrońcy. Dnia 04-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Mały transporter 5.960 Lekki myśliwiec 719.980 Krążownik 2.000 Recykler 1.000 Pancernik 2.000 _________________________________________ Obrońca Primo [Korona] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 4.200 …

• Weszło na śpiocha Ale nie obrończyni lecz mojego Po 3 już niestety zalogowała przez co nie ma więcej RW. Dnia 04-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Kalli [Korona] ________________________________________________ Mały transporter 5.692 Duży transporter 4.087 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 814 Recykler 3.039 Sonda szpiegowska 15 Gwiazda …

• Piwko za nutke bo dobra Pozdro z X. Bij lamki póki są [ciach] Moderator Neferet:Prowokacja

• My rowniez nie narzekamy Moglo byc ciut lepiej ale jak za free pewniaczek to czemu nie

• Dzięki das140 za zdjecie moona fabiana Pozdro dla vasyla dzięki któremu coś złomu skubnełeś Wracaj z urlopu bo tęsknimy . Cytat od Don Vasyl: „dzieki za pierwszy i mam nadzieje nie ostatni ACS” Dnia 01-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Don Vasyl [Heheheee] ________________________________________________ Okręt wojenny 11.696 Pancernik 8.678 Recykler 13.000 _________________________________________ Agresor Kuropatwa [Heheheee] _______________________________________…

• W sumie to przekonany byłem , że obrończyni zaloguje ale miło się zaskoczyłem Pozdro dla wszystkich mizernych studentów I obecnych na zlocie Kupie deuter i metal . Dnia 29-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Kalli [Korona] ________________________________________________ Mały transporter 8.172 Duży transporter 1.609 Lekki myśliwiec 5.…

• I zlot graczy Xanthus

zielu75 - - DiD Xanthus

Zgaduje , że ludzie ze zlotu

• Cytat od WestFun: „Dzięki Wszystkim z którymi przyszło mi grać w sojuszu KGH jak i tymi z drugiej strony barykady. Przyszedł czas na mnie. Konto wrzucam w niszczarkę,kto cierpliwy może zacząć odliczać. Powodzenia dla Wszystkich pozostających w grze. WestBam ” Oj tam od razu usuwać Zostaw na wieczną farmę chociaż to wspomożesz gospodarkę farmicieli Graty starcia.