Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 765.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Historia starcia nieco ciekawsza niż zazwyczaj biorąc pod uwagę zwykłe bfsy ale kulisy znają tylko sojusznicy . Starcie z dedykacja dla @Scofield u9 w podzięce za pomoc . Kupie deuter i metal. Dnia 02-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 530 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Sonda szp…
-
Pozdro dla tych co zawsze. Dnia 02-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Lekki myśliwiec 200.000 Krążownik 5.000 Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca Czar Ara [PAJONK] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 340 Lekki myśliwiec 96 Ciężki myśliwiec 26 Krążownik 504 Okręt wojenny 3.513 Recykler 39 Sonda szpie…
-
Pozdro dla sojuszu i znajomych . Dnia 02-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Pancernik 6.000 _________________________________________ Obrońca High Ground [Sprite] ________________________________________________ Mały transporter 6.430 Duży transporter 6.200 Lekki myśliwiec 118 Ciężki myśliwiec 59 Krążownik 3.004 Recykler 1.848 Sonda szpiegowska 33.083 Pancernik 4 ___________________________________…
-
Anty recki po stronie pyskacza ale satysfakcja po mojej stronie I kto tu jest biały teraz co ? Dnia 31-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Pancernik 205.772 _________________________________________ Obrońca VFR ________________________________________________ Mały transporter 43.633 Lekki myśliwiec 77.921 Krążownik 20.000 Okręt wojenny 10.000 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 37.716 Sonda szpiegowska 2…
-
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Jeśli ktoś myśli ,że zapewni sobie bezpieczeństwo wymieniając się z każdym flociarzem raz w miesiącu jakaś śmieszną ilością to jest w błędzie. I jak już napisałem nie mam zamiaru nikogo terroryzować. Infernus czekałem długo aż się odezwiesz z tym ,że czas minął . Potem tylko nie płaczcie ,że jesteście orani. Edit. Trudno sie nie zgodzic z toba faficzku. Ale z tego Co wiem niedlugo konczycz wiec bedzie o jednego mniej.
-
Nie ma deuteru to się zaczynają skany i loty powtarzałem wiele razy. Czekam na niepochlebny komentarz obrońcy bo zerkał dzielnie aż dodam by móc to zrobić więc zapraszam Dnia 30-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Lekki myśliwiec 707.578 Ciężki myśliwiec 80 Krążownik 10.000 Okręt wojenny 5.000 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Inkfernus [Hanza]…
-
Dnia 27-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Lekki myśliwiec 800.000 Ciężki myśliwiec 88 Krążownik 1.000 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca Admiral Jericho [BarWar] ________________________________________________ Mały transporter 10 Duży transporter 677 Lekki myśliwiec 13 Ciężki myśliwiec 24 Krążownik 12 Okręt wojenny 11 Recykler 782 Sonda szpie…
-
Pozdrawiam tych co zawsze Dnia 26-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Pancernik 50.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Van Helsing [FANTA] ________________________________________________ Mały transporter 3.933 Lekki myśliwiec 8.821 Krążownik 11.947 Okręt wojenny 2.857 Recykler 1.438 Sonda szpiegowska 920 Niszczyciel 100 Gwiazda Śmierci 4 Pancernik 6.033 Wyrzutni…
-
Dnia 26-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Mały transporter 3.329 Lekki myśliwiec 32.797 Krążownik 491 Recykler 4.597 Pancernik 491 _________________________________________ Obrońca Emperor Astra ________________________________________________ Duży transporter 8.930 Krążownik 573 Recykler 254 Sonda szpiegowska 921 Lekkie działo laserowe 1.000 Mała powłoka ochronna 1 _______________________________…
-
Taki tam bunkier z groszowym zyskiem . Dnia 25-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Lekki myśliwiec 500.000 Ciężki myśliwiec 100 Krążownik 1.000 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca mysza [MINERS] ________________________________________________ Duży transporter 6.717 Recykler 2 Sonda szpiegowska 2.594 Satelita słoneczny 2.618 Wyrzutnia rakiet 106.87…
-
Cytat od .STALKER.: „Siemka powrót do gierki po4 latach Kiedyś pykałem na andromedzie i riglu jak by ktoś chciał poratować surką na lepszy start to zapraszam nick Arni07 2:163:10 ” Siemano ! Pamietam Cie z rigla Hehe Mimo ,ze to nie gram zycze sukcesow I pozdrawiam tych co wracaja po paru latach do tej gry. Sam wrocilem po 3 letniej przerwie.
-
Cytat od wishmaster: „Widzę i @zielu75 się zaplątał ” Zaplątał zaplątał bo obserwuje w miarę na bierząco starcia w nadziei ,że zobaczę tutaj pewną lamkę w reckach w końcu No i obserwuje Wasze poczynania i paru innych osób. A co do wypowiedzi wyżej nawet się nie będę odnosił bo szkoda mi na to czasu. Nr gg mój masz chcesz coś to napisz
-
Alkoholik to Ty ? Jeśli tak to graty widać Cie w tym temacie coś nie tak jak niektórych co dużo gadają a mało robią Pozdro i do następnego. P.S. Kiedy piwo znowu pijemy ?
-
Oczywiście to zbieg okoliczności ,że konto które było pare miesięcy na urlopie wraca zmienia nick i tego samego dnia ( o ile nie pare h później) dostaje złoma Zacytuję tutaj czyjeś słowa. "Graty puszu :D"
-
Cóż chciałem się wypowiedzieć w temacie Co się stało na Xanthus vol 2 ale zdążyli zamknąć więc napisze to tutaj. Owszem popełniłem błąd ,że nie zgłosiłem tego ,że gracz AndrzejSafari240 dzień lub dwa po złomie wysłał na mnie reszki doku na atakuj i za to mam bana. Ale ciekawią mnie natomiast inne sprawy . 1. Dzień po złomie na demeter (Ukryta treść) gracz AndrzejSafari240 wysyłą 1 recyklera na gracza Don Vasyl z misją atakuj na 3 dni gdzie nigdy nie był przez Vasyla ani skanowany ani atakowany. …
-
Wypowiadałem się już w temacie. Nie miałem żadnego wpływu na to co robi obrońca i po co kasuje sobie obronę. Jego konto - jego sprawa. A rw odbyło się zgoła gdzie indziej niż wspomniana 6g, gdzie go nigdy nawet nie wyskanowałem bo nie zapuszczam się tak daleko zazwyczaj. Ponadto sprawa jest właśnie wyjaśniana więc nie cieszcie się przedwcześnie.