Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
graty dobrze że postanowiłeś grać dalej i coś tam latasz szkoda ze się nie przebiłeś no ale jakiś tam zysk masz przetapiaj i powodzenia przy następnym locie
a po co się logować na 2 serwery na bermudzie masz 10baniek anty to powinno wystarczyć żeby przejść między klasami zakładając że zmianę się robi za anty
tyle lat gry i dalej nie mogę wyjść z podziwu że ludzie dalej wierzą w bunkry przy okazji niezła ilość lamek co do sojusznika mam nadzieje że się ogarnie i zmieni trochę strategie
już widzę na quantum te opcje lecisz 5 min pancernikiem w us wchodzisz na konto siada flota klikasz po 2 min odswierzenie i nic kolejne 2 min i dalej nic po następnych patrzysz o rw jedyny plus taki że nikt nie będzie utrudniał podniesienia floty skanami bo i po co
@MTFAN przepraszam ale stawiam flotę to jest aż nie możliwe że taka pała jak maniek ma takie wloty maniek zero strat czysty zysk to jestem zmuszony sprzedać Ci dex po max-e
ale powstała burza i po co czy to ważne kto skanował a kto wleciał jest % i jest zabawa agresorowi graty a obrońcy szo @Easy Bot nie ma w tym nic nadzwyczajnego więc się nie doszukuj
brak handlarza nieźle by namieszał i wcale nie na plus nie ważne na jakim uni jest cała rzesza graczy którzy używają handlarza do wszystkiego i brak takiej opcji całkiem zabił by tą grę lepiej od razu zakopcie ten pomysł