Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
@Marys a się zastanawiałem kto Ci nocną produkcje zaorał nie to żebym się tym martwił ale zyskujesz tym że nie uciekasz na u co do starcia graty sojusznik gapa zapomniał i trudno Dawid ogarniaj zabawki bo mimo wszystko szkoda
Cytat od Void: „Po prostu chodzi o to, że teraz nie będzie dziwnych kont rosnących w tydzień o kilka k miejsc. Skończy się ładowanie sury w multi. ” właśnie że się nie skończy, jeszcze GO nie wymyśliło takiej zasady której nie da się obejść
i właśnie takie linki masz podsyłać aż miło się patrzy na takie starcia graty mordeczko Ty moja kochana wypije za to co do obrońcy to szo i nie poddawaj się
Cytat od Bodzio1992: „a to wina i tak @Strzelec84 bo wypaplał wczoraj, że nie widzi mnie na ST po złej stronie. To teraz mnie zobaczysz ” no toś się pokazał
dalej słabo ale zysk lepszy pozdrowienia dla sojuszników i znajomych Dnia 11-02-2020 14:08:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Strzelec [CHAOS_1] ________________________________________________ Pancernik 20.000 Mały transporter 125.000 _________________________________________ Obrońca kosteczka ________________________________________________ Duży transporter 35.250 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 2 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 1.825 Wyrzutnia plazmy 566 ___________________…
miałem nie wstawiać bo to słabe ale skoro mieszczę się w progu to co mi tam Dnia 11-02-2020 08:38:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Strzelec [CHAOS_1] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO [OOOOOOOO] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 32 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Strzelec [CHAOS_1] __________________________________…
maniek ile razy mówiłem nie lataj tym szrotem w mojej okolicy bo mi rdza na dt spada gratulacji nie będzie bo bieda zysk no i ta rdza się walająca, ogarnij te swoje latawce niech się nie rozpadają w czasie startu
heh a człowiek skanował i nic nie znalazł a tak serio mam nadzieje że dostaniesz odsyłkę albo odpiszą Ci to bo sura lewa jak to konto aż dziwne że jeszcze Allo Allo nie wylądowało na pręgierzu po ryneczku może się tym jakiś Go zainteresuje
Cytat od Dobrygracz: „Ludzie mają takie przyrosty nie tylko przez bug. Zobacz sobie jakie zyski (legalne) ma odkrywca wysyłając lmy na ekspy i zbierając powstały złom. Ogame dokonało swojego żywota z końcem 2019 roku. Trzeba się z tym pogodzić ” z tym odkrywcą to nie tak do końca zapominasz o dziurach jest jeden magik na librze co wtopił 85kk pkt
Cytat od Art: „Szanowni Gracze, dziś trafi na nasze serwery wersja 7.1.0-rc18, która - usuwa krytyczny błąd na rynku (możliwość tworzenia surowców) - poprawia działanie rozwijalnego menu tolerancji ” no to już temat załatwiony przy okazji czy nowa wersja usunie też gratisową flotę wyczytałem to w błędach i faktycznie działa i nie tylko na mt