Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Panowie zysk fajny, nawet na 3 warty uwagi i zachodu. Na uni mało już floty więc każda taka akcja cieszy raz dwa. Przetapiajcie na cenny sprzęt, który już niebawem zmuszony zostanie stanąć do walki z samym wiecie kim.
Nie mam pojęcia jak ty to robisz, ale o tobie jest ostatnio głośniej niż o top 1 tego uni. Graty. Nie ma to jaka dostawa złomu pod dom. Szkoda że nie spadła cała, pewnie nie chciałeś być taki drastyczny dla agresora. Ps. Czekam na wpisy innych o push, multi i etc.
Panowie jak już wszyscy zainteresowani i uczestnicy tego starcia co chcieli się wypowiedzieć, swoje zrobili pozwólcie, że i ja jako ekowiec, gość stojący z boku i siedzący prawie cały dzień na tel... wygłoszę parę słów . Po pierwsze też chciałem uczestniczy, ale z kilka powodów mój udział był znikomy, i mogłem pomóc tak jak mogłem. Trochę w tym mojej winy (KAC GIGANT), ale też trochę braku komunikacji i wykorzystania mnie do końca . Jak poszedłem spać to puściłem fsa. Ale do sedna. Po pierwsze a…