Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 202.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pozdrawiam Sojusz RVE i wszystkich sojuszników nie będących w sojuszu, buddy oraz graczy z innych uni. Opis krótki. Zalogowałem się flota agresora leci. Wylogowałem się, poczekałem i Kaboom, jak to Rico mówi. Agresorowi SzO. Pogratulował, pełna kultura. Takich nam graczy na tym uni trzeba więcej. Tak jak mówiłem szkoda, że padło na ciebie, no ale z takich prezentów się nie rezygnuje. youtube.com/watch?v=k48FXcy0nOc align=center] Dnia 04-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Ag…
-
Zysk ładny. Przebieg akcji również. Choć 500 wiadomości czyta się długo, a potem nie ma człowiek czasu nawet przefarmić okolicę. Masz stary na co to przetapiać. Rośnij w siłę, buduj okręty i bądź potęgą tego uni. Nie będę edytował wypowiedzi. Wspomnę tylko skromnie POLO oni ci rzucają wyzwania. Jak za czasów średniowiecznych. Na kamyczki, potem na pałeczki, na szabelki, na pistoleciki, by na końcu polatać okrętami. To jest zabawa nie REAL. Więc bawmy się dalej.
-
Graty gąski polatały. Ps. Ile współlotników w tym starciu
-
Wieje nudą. Chłopacy nie chcą tego działu zapełniać to postanowiłem wstawić takie małe starcie. Po pierwsze SzO Obrońcy. Flota namierzona i wyliczona na zawróconym stacjonuj. Po drugie pozdrawiam wszystkich zaszczepionych z RVE oraz wszystkie podmioty wchodzące w skład organizacji walczącej z wścieklizną. Dodatkowo pozdro dla tych co już ich nie ma na tym uni : sill, metis, ciamajdek, boox oraz wszystkich ziomków z buddy na tym i na innych uni. youtube.com/watch?v=9sTQ0QdkN3Q Agresor Tadzior0 [R…
-
Graciory Zysk super. Przetapiaj na następne stateczki.