Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 202.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Panowie wstawiam takie małe co nie co, BO nikt z Was nic nie wstawia, a każdy z Was lata i lata i wykańcza te uni.Wiem, że mój komentarz nic nie da, zwłaszcza w tym miejscu, ale ogólnie patrząc to grających na tym uni jest raptem z 50 osób. Pozdrawiam sojusz RVE, wszystkich ziomków z buddy z tego i innych uni. Serdeczne pozdrowienia dla gracza Maziq jego akcja na mnie spowodowała reakcję na sąsiadach :D:D:D:D:D w mojej okolicy. [url]https://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc[/url] następujące f…
-
Graty panowie za dobitkę Wasze zyski z tego starcia są przeogromne - DOBRZE je proszę zagospodarować
-
Graty chłopacy z VETO. Piękny zysk, przetapiajcie na kolejne statki
-
Cytat od Pradawny: „Piesek Terrora melduję się graty ubicia bfs... A co do skila obrońcy najlepiej świadczy że nawet "w kupie" nie daliście radę zrobić go całościowo... Więc co niektóre pieski może przestaną szczękac. Terror był top 1 eridanus i. Top1 zibal. Zdominował oba uni i tyle i szacun dla niego. A szczekaczy zapraszam do budy. ” Prawie każda dominacja dobiega kiedyś końca. Tylko wyjątkowe postacie potrafią zdominować i być na górze do samego końca. Na czym polega ich wyjątkowość ? Po czę…
-
Graty DWK ty jesteś gość. Pusher jaki mało złapałeś idlaka za rogi A teraz na poważnie, tak jak pisałeś dla innych to nic, ale inni nie latają i nie mają tyle jaj co ty, by latać i farmić 24h na dobę. Szkoda, że wstawiasz tylko nie liczne RW bo byś zapełnić ten dział konkretami. Raz jeszcze graty i działaj dalej.