Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 202.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam. RW wstawiam bo od wczoraj prosiło mnie o to już z 6 osób. Dziękuje Wszystkim za słowa wsparcia. Po pierwsze to nie był push. Tak wiem gracz wiosna = BMW = K.....f (bo w POL obowiązuje RODO), czyli nasz "BYŁY" kolega/przyjaciel z sojuszu RVE, którym razem z nami uczestniczył w rozpadzie gracza TERROR. Ktoś kiedyś napisał padnie Terror to jego miejsce zajmie BMW i wykończy całe RVE (bo taki miał pewnie plan od początku, ale był za cienki). Dziś nie pozostaje nic innego jak życzyć POWODZENIA…
-
Na prośbę agresora, który twierdzi, że ma bana na steki i farmi tylko tych co ma w BUDDY !!! Historia krótka. Latał obrońca na gołąbeczkę, ta związała się z orzełkiem i nie ma obrońcy. DWK - BzW 2:0 z dopiskiem na końcu CDN. Skromne dwa zdania z mojej strony. Wstawiam RW bo mnie poprosił o to gracz w BUDDY. Tak mam go w BUDDY, tak mam go na Messu i na wszystkich widocznych moją aktywność portalach. Tak gracz ten jak i całe stare RVE wie o moich problemach zdrowotnych i wie o mnie wszystko. A i t…
-
Dzięki SZONO za cynk. Dobiłem twoje resztki z lekkim dofarmieniem. Obrońcy Pakiet. Mam nadzieje, że to tylko weekendowy wypad za miasto. Pozdrawiam all . A co tam Kto jest za łączeniem uni - pozostając przy naszych parametrach łapka w górę pod postem [url]https://www.youtube.com/watch?v=L8tMA7wzpEQ[/url] Dnia 12-05-2019 10:06:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tadzior0 [RVE] ________________________________________________ Krążownik 50.000 Pancernik 15.663 _______________________…
-
Panowie na wstępnie taki mały wlot w bunkier. Procent głównie na mojej flocie, ale zysk jest, więc wstawiam, bo NUDĄ wieje. Tylko DWK wstawia, albo z moich libacji wstawiają ze mną po prawej stronie Pozdrawiam wszystkich aktywnych graczy uni ZIBAL. Całą gwardię RVE. Wszystkich znajomych z całego OGAME. I tych, którzy już nie pamiętają co to OGAME, a kiedyś byli maniakami tej gry. [url]https://www.youtube.com/watch?v=kgMCNIGOcwI[/url] Dnia 11-05-2019 22:39:12 następujące floty spotkały się w walc…
-
Nie wiem co napisać Graty stary wlotu. Surka spora ze złoma, przetapiaj i siej dalej postrach. Graczy aktywnych tak jak wspominałem jest coraz mniej. Większość już dawno zapomniała o tym uni. Obrońcy SZO. Sam padłem nie raz łupem przez życiowe sprawy i nagłe problemy. Jedno jest pewne real zawsze był, jest i będzie ważniejszy od tych cyferek.
-
Wstawiam bo ktoś pisał o rozmontowywaniu bunkrów Takie małe co nie co, a cieszy jakby padła nie wiadomo jaka flota Pozdrawiam LAMY z RVE i wszystkich w buddy oraz tych co nie chcą mnie znać, a ja ich KOCHAM [url]https://www.youtube.com/watch?v=o1tj2zJ2Wvg[/url] następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tadzior0 [RVE] ________________________________________________ Okręt wojenny 154.813 _________________________________________ Obrońca XTream _______________________________________________…