Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Było i nie ma. Pozdrawiam buddy, znajomych, wszystkich z uni tego jak i nekkar oraz zibal, a także tych co już nie grają. Trzymajcie się. Dnia 26-05-2020 17:11:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tadzior0 [Harley Q] ________________________________________________ Krążownik 90.000 _________________________________________ Obrońca Hamer [SzIW] ________________________________________________ Duży transporter 3.100 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 200 Okręt wojenny 4.175 Sonda szpiegow…
Z tego wynika że gra tu 8 osób. Lol po co trzymacie to uni ? Pierwszy odstaje od drugiego, drugi od trzeciego a 10 to się nawet na ich palec nie łapie. Robić fuzję z aktywnym uni, zlikwidować złom z obrony, niech się chłopcy wykazują. Buziaki od emeryta tego uni.
Przeglądam działy ST na ogame i nie wierzę własnym oczom pali się lampka na starcia zibal Toć to SZOK dla OKA !! Brawo za ST. Nawet jak złom zaimanili to i tak liczy się zabawa. Pozdro dla tych co jeszcze grają FAIR PLAY na tym uni.
Co stek to ciekawsze Bravo WY. Lubię patrzeć na takie starcia i setki komentarzy pod nimi. Co ciekawsze nie wiem czy Wy wszyscy zauważyliście, że Ci co wykręcają nawet fajne procenty nie wstawiają swoich sukcesów. Pytanie dlaczego ??
Cytat od amen0688: „Graty steka , niestety moje konto zostalo tydzien temu oddane wiec krotko na temat konto oddane= konto zezlomowane. Szkoda mojej floty bo budowalem ja dluzszy czas wraz z eko , osamie zycze szo! ” Trzeba było oddać nim do mnie wpadłeś Graty akcji
Cytat od zona_rolnika: „A tam pusto Tu na forum pusto, bo mało kto wstawia, ale po przyrostach zniszczonych widać, ze jednak Steki padają ” Koleżanka wie co mówi ... sama swojego cuda nie ujawnia GRATY @Conradus Ars Humana załatwić samego Johna Rambo a myślałem, że to niemożliwe. Obrońcy Szo.